XONE | GP MONACO | VERQLAN | KURASEKPL
Cytat z Verqlan data 7 września, 2019, 15:07Twój nick: Verqlan
Nick zgłaszanego: Kurasekpl
GP i nr okrążenia: Monaco 1okr
Dowód video:
https://gamerdvr.com/gamer/verqlan/video/78955218Opis zdarzenia: Gracz KurasekPl nie przepisowo próbował wyprzedzić na nawrocie w Monaco, nie dohamowal odpowiednio przed zakrętem, zatrzymał się na du** kierowcy racing point, nie odpuścił w dalszym ciągu czego wynikiem zepchnął mnie ( Williams ) do zewnętrznej oraz spowodował że inni gracze stanęli w miejscu. W dodatku sam musiałem go odbić od zewnętrznej.
Mam nadzieję że filmik wystarczający ( bez nickow, ale potwierdzenie również na discordzie - cała dyskusja )
Twój nick: Verqlan
Nick zgłaszanego: Kurasekpl
GP i nr okrążenia: Monaco 1okr
Dowód video:
https://gamerdvr.com/gamer/verqlan/video/78955218
Opis zdarzenia: Gracz KurasekPl nie przepisowo próbował wyprzedzić na nawrocie w Monaco, nie dohamowal odpowiednio przed zakrętem, zatrzymał się na du** kierowcy racing point, nie odpuścił w dalszym ciągu czego wynikiem zepchnął mnie ( Williams ) do zewnętrznej oraz spowodował że inni gracze stanęli w miejscu. W dodatku sam musiałem go odbić od zewnętrznej.
Mam nadzieję że filmik wystarczający ( bez nickow, ale potwierdzenie również na discordzie - cała dyskusja )
Cytat z KurasekPL data 7 września, 2019, 16:34nie wiem czemu wypowiadasz się za kazeta bo ja nie widzę powodu dla którego ty miałbyś mnie zgłosić, niby cię przycisnąłem ale jednak nie dokońca, cały czas odbijałem do lewej strony a ty nie poniosłeś żadnych uszkodzeń a co do tego co się stało za nami to ja bardziej obwiniałbym przemasa który po prostu stanął w miejscu a powtórki wykazują że miejsca miał sporo by jechać
nie wiem czemu wypowiadasz się za kazeta bo ja nie widzę powodu dla którego ty miałbyś mnie zgłosić, niby cię przycisnąłem ale jednak nie dokońca, cały czas odbijałem do lewej strony a ty nie poniosłeś żadnych uszkodzeń a co do tego co się stało za nami to ja bardziej obwiniałbym przemasa który po prostu stanął w miejscu a powtórki wykazują że miejsca miał sporo by jechać
Cytat z Przemas507 data 7 września, 2019, 17:06Wiem ze nie powinni wypowiadac sie ci ktorych sytuacja nie dotyczy ale skoro kurasek twierdzi ze mnie dotyczy to sie wypowiem. Jak twierdzi ze mialem miejsce jechac... No niby gdzie , to nie jest tico ktore zawraca w miejscu i sam kurasek sie o tym przekonal, zobaczylem ze bolidy przedemna praktycznie stoja to przyhamowalem, albo bym zrobil to tak jak zrobilem albo w tylku kogos z przodu ,a uwazac powinni ci z tylu tak jak ja uwazalem na tych z przodu to chyba oczywiste . To tyle w swojej obronie chociaz moim zdaniem nie ma tu czego bronic.
Wiem ze nie powinni wypowiadac sie ci ktorych sytuacja nie dotyczy ale skoro kurasek twierdzi ze mnie dotyczy to sie wypowiem. Jak twierdzi ze mialem miejsce jechac... No niby gdzie , to nie jest tico ktore zawraca w miejscu i sam kurasek sie o tym przekonal, zobaczylem ze bolidy przedemna praktycznie stoja to przyhamowalem, albo bym zrobil to tak jak zrobilem albo w tylku kogos z przodu ,a uwazac powinni ci z tylu tak jak ja uwazalem na tych z przodu to chyba oczywiste . To tyle w swojej obronie chociaz moim zdaniem nie ma tu czego bronic.
Cytat z Mohito data 13 września, 2019, 16:27Opis: Kurasek dojeżdża do nawrotu ze zbyt dużą prędkością biorąc pod uwagę inne bolidy przed nim i dochodzi do pierwszego kontaktu, który minimalnie wpływa na zawodnika z przodu. Później Kurasek próbując zmieścić się w zakręt, jadąc na maksymalnym skręcie, zahacza o bolid z jego strony i dociska go do ściany. Całe zajście stwarza mały korek z tyłu przez co inni kierowcy tracą więcej czasu niż powinni.
Werdykt: +10 sek i 1PK dla KuraskaPL
Opis: Kurasek dojeżdża do nawrotu ze zbyt dużą prędkością biorąc pod uwagę inne bolidy przed nim i dochodzi do pierwszego kontaktu, który minimalnie wpływa na zawodnika z przodu. Później Kurasek próbując zmieścić się w zakręt, jadąc na maksymalnym skręcie, zahacza o bolid z jego strony i dociska go do ściany. Całe zajście stwarza mały korek z tyłu przez co inni kierowcy tracą więcej czasu niż powinni.
Werdykt: +10 sek i 1PK dla KuraskaPL