VRL F6 | GP Bahrajnu | 1 okr. | ślepypirat | LaHiTo
Cytat z slepypirat data 10 sierpnia, 2019, 21:59Twój nick: ślepypirat
Nick zgłaszanego: LaHiTo
GP i nr okrążenia: GP BAHRAJNU okr. 1
Dowód video: https://www.youtube.com/watch?v=O9qniv5rq88&feature=youtu.be (pierwsze 20 sec)
Opis zdarzenia: Kierowca za mną zapomina o zachowaniu bezpieczeństwa na starcie i hamuje zbyt późno do pierwszego zakrętu przez co uderza mnie w tył, zaliczam pół obrót tracę 2-3 pozycje, czas i szansę na dobre wejście w wyścig.
Twój nick: ślepypirat
Nick zgłaszanego: LaHiTo
GP i nr okrążenia: GP BAHRAJNU okr. 1
Dowód video: https://www.youtube.com/watch?v=O9qniv5rq88&feature=youtu.be (pierwsze 20 sec)
Opis zdarzenia: Kierowca za mną zapomina o zachowaniu bezpieczeństwa na starcie i hamuje zbyt późno do pierwszego zakrętu przez co uderza mnie w tył, zaliczam pół obrót tracę 2-3 pozycje, czas i szansę na dobre wejście w wyścig.
Cytat z LaHiTo data 11 sierpnia, 2019, 15:10Przyznaje się do błędu, niestety wynikał on z najechania na trawę gdyż nie miałem praktycznie miejsca na wyprzedzenie innego kierowcy przy jego słabym starcie (kierowca ferrari z twojej lewej strony) przez co zwiększona została droga hamowania której nie uwzględniłem, utrata skrzydła oraz lekkie obrócenie. Przepraszam Cię najmocniej za ten kontakt.
Przyznaje się do błędu, niestety wynikał on z najechania na trawę gdyż nie miałem praktycznie miejsca na wyprzedzenie innego kierowcy przy jego słabym starcie (kierowca ferrari z twojej lewej strony) przez co zwiększona została droga hamowania której nie uwzględniłem, utrata skrzydła oraz lekkie obrócenie. Przepraszam Cię najmocniej za ten kontakt.
Cytat z Mohito data 13 sierpnia, 2019, 18:58Opis: LaHiTo hamuje zbyt późno i uderza w tył ślepegopirata i powoduje pół-spina u tego kierowcy. Ślepypirat traci kilka miejsc ale jest w stanie kontynuować dalej wyścig bez większych problemów.
Werdykt: Ostrzeżenie dla LaHiTo.
Opis: LaHiTo hamuje zbyt późno i uderza w tył ślepegopirata i powoduje pół-spina u tego kierowcy. Ślepypirat traci kilka miejsc ale jest w stanie kontynuować dalej wyścig bez większych problemów.
Werdykt: Ostrzeżenie dla LaHiTo.