VRL F3 | GP AUS |okr. 24| TKilla | SkillerSeb13
Cytat z TKiLLa GTi data 27 lutego, 2019, 22:29Twój nick: TKilla
Nick zgłaszanego: SkillerSeb13
GP i nr okrążenia: AUS okr. 24
Dowód video: https://www.youtube.com/watch?v=5jyJihx5hcw
Opis zdarzenia: kierowca świadomie hamował o wiele za poźno w wiadomym celu... nawet z mojego pkt. widzenia na zewn. cześci toru w tym zakrecie hamowanie w miejscu w którym zahamował oskarżony kierowca, musiało skonczyć się wyjazdem przynajmniej na tarkę. Wniosek mój jest taki, że kierowca chciał mnie "wywieźć" poza tor lub uszkodzić. Zrobił to celowo znając tego konsekwencje
Twój nick: TKilla
Opis zdarzenia: kierowca świadomie hamował o wiele za poźno w wiadomym celu... nawet z mojego pkt. widzenia na zewn. cześci toru w tym zakrecie hamowanie w miejscu w którym zahamował oskarżony kierowca, musiało skonczyć się wyjazdem przynajmniej na tarkę. Wniosek mój jest taki, że kierowca chciał mnie "wywieźć" poza tor lub uszkodzić. Zrobił to celowo znając tego konsekwencje
Cytat z SkillerSeb data 28 lutego, 2019, 00:00No to tak
1. Na filmiku wg mnie widać jak to ty przedwcześnie skręcasz we mnie( 0:20 sekunda filmiku) .
2. Opóźniasz dochamowanie.
3. Po odbiciu się odemnie lądujesz na tarce.
4. 0:20 Jedziesz tak jak gdyby nie było tam żadnego kierowcy i jakbyś jechał sam. Tymczasem ja znajduje się przed tobą, wybieram swój tor jazdy a ty perfidnie próbujesz mi to uniemożliwić skręcając we mnie.
5. Jakby ktoś miał wątpliwości kto do kogo się zbliżał to proszę wziąć za pkt odniesienia przednie lewe koło TKilli i biała linie albo chociaż pola startowe.
Ewidentnie tam widać iż Tkilla przysuwa się do mnie.
6. Hamowania nie opóźniam. Można to zobaczyć na przełomie 0:19-0:21 gdzie mój bolid jest prawie całkowicie przed Bolidem ferrari mimo to jednak w sekundzie 0:21 bolid Tkilli praktycznie zrównuje się z bolidem FI. Także proszę poważnie przemyśleć kto tutaj opóźniał dochamowanie 😉
No to tak
1. Na filmiku wg mnie widać jak to ty przedwcześnie skręcasz we mnie( 0:20 sekunda filmiku) .
2. Opóźniasz dochamowanie.
3. Po odbiciu się odemnie lądujesz na tarce.
4. 0:20 Jedziesz tak jak gdyby nie było tam żadnego kierowcy i jakbyś jechał sam. Tymczasem ja znajduje się przed tobą, wybieram swój tor jazdy a ty perfidnie próbujesz mi to uniemożliwić skręcając we mnie.
5. Jakby ktoś miał wątpliwości kto do kogo się zbliżał to proszę wziąć za pkt odniesienia przednie lewe koło TKilli i biała linie albo chociaż pola startowe.
Ewidentnie tam widać iż Tkilla przysuwa się do mnie.
6. Hamowania nie opóźniam. Można to zobaczyć na przełomie 0:19-0:21 gdzie mój bolid jest prawie całkowicie przed Bolidem ferrari mimo to jednak w sekundzie 0:21 bolid Tkilli praktycznie zrównuje się z bolidem FI. Także proszę poważnie przemyśleć kto tutaj opóźniał dochamowanie 😉
Cytat z TKiLLa GTi data 28 lutego, 2019, 03:40BZDURY! poza tym Twoja linia obrony brzmi prze-komicznie a co za tym idzie dość niewiarygodnie. Cytuje:
''proszę wziąć za pkt odniesienia przednie lewe koło TKilli i biała linie albo chociaż pola startowe.
Ewidentnie tam widać iż Tkilla przysuwa się do mnie''.Czy Ty próbujesz mi i nam wszystkim czytającym teraz wmówić, że w momencie gdy mam kierowce -w tej syt. Ciebie-, równolegle jadącego równo obok, nie mam prawa jechać inaczej jak tylko idealnie wzdłóż nitki toru??? No nie źle... W tej sytuacji i wogóle... mogę jadąc wzdłuż zjeżdżać na strone po której jest Twoj bolid. Wystarczy że zostawie Ci wystarczająco miejsca na szer. samochodu żebyś mogł utrzymać się w granicach toru...
Dziwi mnie Twoja reakcja zważywszy na fakt który miał miejsce przed tą sytuacją. Dobrze wiedziałeś co wydarzylo sie wcześniej w wyscigu za 2drsem..., jak zachowałem się fair wobec Ciebie po moim błędzie i cie przepuściłem... i zdajesz sobie doskonale sprawę z tego, ze w momencie w/w zdarzenia z którego tak bardzo i nieudolnie próbujesz się wybielić, gdybym był taki małohonorowy jak Ty i zachował się wcześniej adekwatnie do Twojego zachowania na torze, nie odpuściłbym, leżałbyś w bandzie i miałbyś po wyścigu. Ale skoro wolisz grać ze mną w ten sposób to ok 😉 Ogólnie rzecz biorąc, odczucia mam takie, że razem z Wojtkiem na 24 okr. utrudnialiście mi jak mogliście(znając Twoją "dwulicowość" i brak szacunku do innych kierowców (z autopsji zresztą), podejżewam że w zmowie), i próbowaliście za wszelką cene mnie uszkodzić ale się wam to nie udało). Smutne jak po raz kolejny, udowadniasz mi przede wszystkim, jak bardzo niehonorowym simracingowym graczem jesteś.Pozdrawiam!
Nie miałem na celu tutaj nikogo uraźić. Poprostu nazwałem rzeczy po imieniu. Taka prawda...
BZDURY! poza tym Twoja linia obrony brzmi prze-komicznie a co za tym idzie dość niewiarygodnie. Cytuje:
''proszę wziąć za pkt odniesienia przednie lewe koło TKilli i biała linie albo chociaż pola startowe.
Ewidentnie tam widać iż Tkilla przysuwa się do mnie''.
Czy Ty próbujesz mi i nam wszystkim czytającym teraz wmówić, że w momencie gdy mam kierowce -w tej syt. Ciebie-, równolegle jadącego równo obok, nie mam prawa jechać inaczej jak tylko idealnie wzdłóż nitki toru??? No nie źle... W tej sytuacji i wogóle... mogę jadąc wzdłuż zjeżdżać na strone po której jest Twoj bolid. Wystarczy że zostawie Ci wystarczająco miejsca na szer. samochodu żebyś mogł utrzymać się w granicach toru...
Dziwi mnie Twoja reakcja zważywszy na fakt który miał miejsce przed tą sytuacją. Dobrze wiedziałeś co wydarzylo sie wcześniej w wyscigu za 2drsem..., jak zachowałem się fair wobec Ciebie po moim błędzie i cie przepuściłem... i zdajesz sobie doskonale sprawę z tego, ze w momencie w/w zdarzenia z którego tak bardzo i nieudolnie próbujesz się wybielić, gdybym był taki małohonorowy jak Ty i zachował się wcześniej adekwatnie do Twojego zachowania na torze, nie odpuściłbym, leżałbyś w bandzie i miałbyś po wyścigu. Ale skoro wolisz grać ze mną w ten sposób to ok 😉 Ogólnie rzecz biorąc, odczucia mam takie, że razem z Wojtkiem na 24 okr. utrudnialiście mi jak mogliście(znając Twoją "dwulicowość" i brak szacunku do innych kierowców (z autopsji zresztą), podejżewam że w zmowie), i próbowaliście za wszelką cene mnie uszkodzić ale się wam to nie udało). Smutne jak po raz kolejny, udowadniasz mi przede wszystkim, jak bardzo niehonorowym simracingowym graczem jesteś.
Pozdrawiam!
Nie miałem na celu tutaj nikogo uraźić. Poprostu nazwałem rzeczy po imieniu. Taka prawda...
Cytat z SkillerSeb data 28 lutego, 2019, 09:06No to tak.
1. Czemu nie bierzesz całej wypowiedzi tylko wybrany fragment? Oraz czemu interpretujesz to tak jakbym napisał tam iż nie masz prawa przysunąć się do mnie.Napisałem tylko o pkt odniesienia gdyby ktoś miał wątpliwości czy to aby napewno nie ja przyciskałem cię do ściany.
2. No faktycznie honorowo się zachowałeś.... Bo swoim błędzie i divebombie który nie miał się prawa udać uddałeś pozycje i zachowałeś się.... jak należy. I tyle. Nie szukaj w tamtej sytuacji czegoś strasznie niesamowitego z twojej strony.
Tutaj sytuacja:
https://youtu.be/LUHGLixFhTQ?t=2723
No to tak.
1. Czemu nie bierzesz całej wypowiedzi tylko wybrany fragment? Oraz czemu interpretujesz to tak jakbym napisał tam iż nie masz prawa przysunąć się do mnie.
Napisałem tylko o pkt odniesienia gdyby ktoś miał wątpliwości czy to aby napewno nie ja przyciskałem cię do ściany.
2. No faktycznie honorowo się zachowałeś.... Bo swoim błędzie i divebombie który nie miał się prawa udać uddałeś pozycje i zachowałeś się.... jak należy. I tyle. Nie szukaj w tamtej sytuacji czegoś strasznie niesamowitego z twojej strony.
Tutaj sytuacja:
https://youtu.be/LUHGLixFhTQ?t=2723
Cytat z Bialy data 28 lutego, 2019, 18:18Cytat z TKilla data Luty 27, 2019, 22:29Twój nick: TKilla
Opis zdarzenia: kierowca świadomie hamował o wiele za poźno w wiadomym celu... nawet z mojego pkt. widzenia na zewn. cześci toru w tym zakrecie hamowanie w miejscu w którym zahamował oskarżony kierowca, musiało skonczyć się wyjazdem przynajmniej na tarkę. Wniosek mój jest taki, że kierowca chciał mnie "wywieźć" poza tor lub uszkodzić. Zrobił to celowo znając tego konsekwencjeOCENA SYTUACJI: Na dojeździe do T1 SkillerSeb atakuje T-Killa po wewnętrznej. Kierowca Force India miał overlap'a więc miał pełne prawo przeprowadzenia ataku. W środku zakrętu dochodzi do kontaktu między zawodnikami, powodując lekką utratę kontroli nad bolidem Ferrari i wyjeżdża delikatnie poza tor. Według mojej oceny T-Killa skręcił do zakrętu odrobinę za wcześnie i odbił się od SkillerSeb'a.
WERDYKT: Brak interwencji.
Cytat z TKilla data Luty 27, 2019, 22:29Twój nick: TKilla
OCENA SYTUACJI: Na dojeździe do T1 SkillerSeb atakuje T-Killa po wewnętrznej. Kierowca Force India miał overlap'a więc miał pełne prawo przeprowadzenia ataku. W środku zakrętu dochodzi do kontaktu między zawodnikami, powodując lekką utratę kontroli nad bolidem Ferrari i wyjeżdża delikatnie poza tor. Według mojej oceny T-Killa skręcił do zakrętu odrobinę za wcześnie i odbił się od SkillerSeb'a.
WERDYKT: Brak interwencji.