Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

VRL F2 l Gp Belgii okr 14 l LucasF1 l NerteX

Twój Nick: : LucasF1

Nick zgłaszanego: NerteX

Gp i nr okrążenia: Gp Belgii okr nr 18

Dowód Video: https://www.youtube.com/watch?v=1EINzqjyJz8

Opis Zdarzenia: NerteX powoduje lawinę zdarzeń co do prowadza do kontaktu z Raqs'em i Majkiem, drugi z nich po przez trochę lekkomyślny sposób wraca na tor i powoduje kontakt w którym ja tracę szanse na walkę o p4 może p3 przez spin i uszkodzenie skrzydła.

1. W dojeździe do zakrętu nr.7 nie uczestniczylym w kolizji Raqsa i Majka tymbardziej nie moją winą jest niebezpieczny powrót Majka na tor który spowodował jego zderzenie z LucasemF1.

Opis: Incydent NerteXa z Majkiem i Majka z LucasemF1 to dwie różne sprawy, więc skargi tej nie rozpatrzymy. Przy kolizji z Lucasem oskarżonym w całym zajściu powinien być Majek a nie NerteX. Poza tym, skarga ma jeszcze kilka błędów:

Aby złożyć skargę na kierowcę, należy stworzyć w Panelu Sędziowskim nowy post, zgodnie z poniższym wzorem:

Twój nick:
Nick zgłaszanego:
GP i nr okrążenia:
Dowód video:
Opis zdarzenia:

Post powinien zostać zatytułowany:

Oznaczenie splitu | GP, nr okrażenia | Twój nick | Nick zgłaszanego

Poprawna skarga:

• posiada dokładnie oznaczony czas zdarzenia na filmie
  • dotyczy jednego incydentu (lub ewentualnie kilku, związanych z jednym kierowcą, z dokładnymi oznaczeniami czasu każdej sytuacji).

Zaznaczyłem nr okrążenia dwukrotnie, ponieważ jego numer nie zgadzał się pomiędzy tytułem a samym postem.

Werdykt: Brak reakcji sędziów.