Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

F3 | Australia, okrążenie 24 | WojteTygrys77 | T-Killa

Zgłaszający: WojtekTygrys77
Zgłoszony: T-Killa

GP: Australia 24 okrążenie (1:01:00) - minuta na nagraniu

Dowód wideo: Na oficjalnym streamie od VRL (kanał Virtual Racing League)

https://youtu.be/LUHGLixFhTQ

Opis zdarzenia: No T-Killa postanawia mi pomacać w pupe i mnie obraca.

TKiLLa GTi has reacted to this post.
TKiLLa GTi

Otóż tak się składa że ten dysponuje zapisem video tej sytuacji i piszesz juz o skutku zdarzenia.

Po 1. primo nie wjechałem Ci w "pupe", jak widzą wszyscy zresztą... w tej syt. robiłem, wszystko żeby właśnie w "pupę" Ci nie wjechać... Dokładnie widać na zamieszczonym video że Ty mając wolniejsze tempo ewidentnie świadomiezmieniałeś strone toru więcej niż raz żeby mnie zablokować.
Po 2. primo doskonale widać że nawet nie opóźniałem hamowania bo miałem na wyjściu na tyle małe tempo że byłem w stanie zatrzymać bolid w połowie zakrętu

Dziekuję.

TKiLLa GTi has reacted to this post.
TKiLLa GTi

Mam nadzieje ze mnie nie zabijecie za to ze sie wypowiadam 😉
Wojtek nie toru jazdy. To błędne wrażenie wywołane tym że sam pojechałeś najpierw za długo po lewej stronie odbiłeś do prawej najeżdżając na trawę. I dlatego wydało się że Wojtek zmienia tor jazdy. On jechał cały czas po nitce toru wyznaczoną przez gre.
Dzieki i miłego

Przepraszam że ja również moje zdanie wrzucę, Panie TKilla za coś takiego to powinieneś Pan przeprosić i cierpliwie zaczekać na karę za incydent dodatkowo powiększoną za nieudolną próbę swojej obrony i obarczenia winą Pana WojtkaTygrysa i nieznajomość zasad i przepisów.

SkillerSeb has reacted to this post.
SkillerSeb
Cytat z WojtekTygrys77 data Luty 27, 2019, 21:52

Zgłaszający: WojtekTygrys77
Zgłoszony: T-Killa

GP: Australia 24 okrążenie (1:01:00) - minuta na nagraniu

Dowód wideo: Na oficjalnym streamie od VRL (kanał Virtual Racing League)

https://youtu.be/LUHGLixFhTQ

Opis zdarzenia: No T-Killa postanawia mi pomacać w pupe i mnie obraca.

OCENA ZDARZENIA: T-Killa powoduje kolizję z zawodnikiem WojtekTygrys77 powodując spin kierowcy Toro Rosso. Kierowca Ferrari nie oddaje pozycji, a WojtekTygrys77 traci dwie pozycje oraz uszkadza przednie skrzydło.

WERDYKT: 15 sek + 2 PK dla T-Killa

Piekarz has reacted to this post.
Piekarz