SKARGA
Cytat z LucShot data 27 lutego, 2019, 22:35Zgłaszający: LucShot
Zgłaszany: RSK
GP: Australii 21 okrążenie
Opis zdarzenia: W 3 zakręcie RSK gwałtownie zwalnia ,gdzie nie miałem już drogi ucieczki ,aby uniknąć kolizji.
Dowód video: Na oficjalnym streamie od VRL (kanał Virtual Racing League).
Zgłaszający: LucShot
Zgłaszany: RSK
GP: Australii 21 okrążenie
Opis zdarzenia: W 3 zakręcie RSK gwałtownie zwalnia ,gdzie nie miałem już drogi ucieczki ,aby uniknąć kolizji.
Dowód video: Na oficjalnym streamie od VRL (kanał Virtual Racing League).
Cytat z RSK data 28 lutego, 2019, 00:02Zachamowałem gdyz doszło obok mnie do kolizji Red Bulla i Hassa bodajże i Red Bull chyba został tam lekko podciety i bardzo wolno wchodził w ten zakret. Musiałem zwolnić prawie do zera a mimo to i tak lekko zachaczyłem Red Bulla i uszkodziłem skrzydło, wgl patrzyłem na powtórke z transmisji i tam nawet nie widać mojego kontaktu z Red Bullem, jedynym dowodem na to iż doszło tam do kontaktu jest to, że na powtorce widać jak melduje się w boksach.
Zachamowałem gdyz doszło obok mnie do kolizji Red Bulla i Hassa bodajże i Red Bull chyba został tam lekko podciety i bardzo wolno wchodził w ten zakret. Musiałem zwolnić prawie do zera a mimo to i tak lekko zachaczyłem Red Bulla i uszkodziłem skrzydło, wgl patrzyłem na powtórke z transmisji i tam nawet nie widać mojego kontaktu z Red Bullem, jedynym dowodem na to iż doszło tam do kontaktu jest to, że na powtorce widać jak melduje się w boksach.
Cytat z Bialy data 28 lutego, 2019, 17:36SKARGA ODRZUCONA.
Aby złożyć skargę na kierowcę, należy stworzyć w Panelu Sędziowskim nowy post, zgodnie z poniższym wzorem:
Twój nick:
Nick zgłaszanego:
GP i nr okrążenia:
Dowód video: (czas na nagraniu, na którym dochodzi do zdarzenia)
Opis zdarzenia:Post powinien zostać zatytułowany:
Oznaczenie splitu | GP, nr okrażenia | Twój nick | Nick zgłaszanego
Poprawna skarga:
- zawiera tylko jednego zgłaszającego
- zawiera tylko jednego oskarżonego (w przypadku odwołania od kary piszemy "odwołanie")
- dowód na którym wyraźnie widać incydent
- posiada dokładnie oznaczony czas zdarzenia na filmie
- dotyczy jednego incydentu (lub ewentualnie kilku, związanych z jednym kierowcą, z dokładnymi oznaczeniami czasu każdej sytuacji).
Strony konfliktu:
- mają prawo do rzeczowej dyskusji pod skargą
- nie mogą się odwoływać od werdyktu.
SKARGA ODRZUCONA.
Aby złożyć skargę na kierowcę, należy stworzyć w Panelu Sędziowskim nowy post, zgodnie z poniższym wzorem:
Twój nick:
Nick zgłaszanego:
GP i nr okrążenia:
Dowód video: (czas na nagraniu, na którym dochodzi do zdarzenia)
Opis zdarzenia:Post powinien zostać zatytułowany:
Oznaczenie splitu | GP, nr okrażenia | Twój nick | Nick zgłaszanego
Poprawna skarga:
- zawiera tylko jednego zgłaszającego
- zawiera tylko jednego oskarżonego (w przypadku odwołania od kary piszemy "odwołanie")
- dowód na którym wyraźnie widać incydent
- posiada dokładnie oznaczony czas zdarzenia na filmie
- dotyczy jednego incydentu (lub ewentualnie kilku, związanych z jednym kierowcą, z dokładnymi oznaczeniami czasu każdej sytuacji).
Strony konfliktu:
- mają prawo do rzeczowej dyskusji pod skargą
- nie mogą się odwoływać od werdyktu.