PS4 | GP Chin, Okrążenie 5 | ZapVapePL | EmilPL112
Cytat z ZapVapePL data 18 sierpnia, 2019, 10:16Twój nick: ZapVapePL
Nick zgłaszanego: EmilPL112
GP i nr okrążenia: GP Chin - okrążenie 5
Dowód video: https://www.youtube.com/watch?v=V5jVCmBz3xQ (Od 38:53 do 39:07)
Opis zdarzenia: Wyprzedzałem na prostej startowej ww. kierowcę, byłem już przed nim na dohamowaniu do T1, uderzył we mnie od zewnętrzej czym spowodował wypadnięcie poza tor i dużą stratę czasową. Byłem najbliżej wewnętrznej strony jak się tylko dało zostawiając całą resztę zakrętu wolną, a Emil i tak doprowadził do kolizji.
Twój nick: ZapVapePL
Nick zgłaszanego: EmilPL112
GP i nr okrążenia: GP Chin - okrążenie 5
Dowód video: https://www.youtube.com/watch?v=V5jVCmBz3xQ (Od 38:53 do 39:07)
Opis zdarzenia: Wyprzedzałem na prostej startowej ww. kierowcę, byłem już przed nim na dohamowaniu do T1, uderzył we mnie od zewnętrzej czym spowodował wypadnięcie poza tor i dużą stratę czasową. Byłem najbliżej wewnętrznej strony jak się tylko dało zostawiając całą resztę zakrętu wolną, a Emil i tak doprowadził do kolizji.
Cytat z Mohito data 21 sierpnia, 2019, 02:05Opis: ZapVapePL atakuje EmilaPL112 na prostej start/meta, aczkolwiek Emil próbuje skontrować po zewnętrznej do T1. Miejsce po wewnętrznej niby jest na jeden bolid, aczkolwiek ZapVapePL lekko odjeżdża od wierzchołka zakrętu, a Emil dokręca zostawiając właśnie miejsce tylko na jeden bolid. ZapVapePL mógł skręcić troszkę wcześniej, albo przejechać pierwszą fazę zakrętu z mniejszą prędkością. EmilPL112 natomiast mógł zostawić więcej miejsca po wewnętrznej.
Werdykt: Incydent wyścigowy.
Opis: ZapVapePL atakuje EmilaPL112 na prostej start/meta, aczkolwiek Emil próbuje skontrować po zewnętrznej do T1. Miejsce po wewnętrznej niby jest na jeden bolid, aczkolwiek ZapVapePL lekko odjeżdża od wierzchołka zakrętu, a Emil dokręca zostawiając właśnie miejsce tylko na jeden bolid. ZapVapePL mógł skręcić troszkę wcześniej, albo przejechać pierwszą fazę zakrętu z mniejszą prędkością. EmilPL112 natomiast mógł zostawić więcej miejsca po wewnętrznej.
Werdykt: Incydent wyścigowy.