F4|PC GP BELGII Powrót na tor Ghost
Cytat z Daro data 23 października, 2019, 20:48wój nick: Daro
Nick zgłaszanego: Ghost
GP i nr okrążenia: Belgia , 6okr
Dowód video: https://www.youtube.com/watch?v=MQfVgb1NklM&feature=youtu.be
Opis zdarzenia: Ghost po spinie w T12 powraca na tor w niedopuszcalny sposób, psując na tym mój i K1o wyścig.
wój nick: Daro
Nick zgłaszanego: Ghost
GP i nr okrążenia: Belgia , 6okr
Dowód video: https://www.youtube.com/watch?v=MQfVgb1NklM&feature=youtu.be
Opis zdarzenia: Ghost po spinie w T12 powraca na tor w niedopuszcalny sposób, psując na tym mój i K1o wyścig.
Cytat z Ghost data 23 października, 2019, 23:16Wytłomaczę się tylko w taki sposób, że po najechaniu na tarkę postawiło mnie bokiem. Próbując uratować siebie oraz nie wypaść w najgorszym wypadku wrakiem bolidu na tor i nikogo nie porozwalać. Nie mogłem odzyskać kontroli i po jej utraci byłem tylko pasażerem. Z kamery na bolidzie kolegi zgłaszającego można by pomyśleć, że to było celowe, lecz nie miałem innej możliwości ucieczki. Ja nie mam nic więcej do powiedzenia. Zrozumiał bym to jeszcze gdybym zrobił to celowo i wrócił na tor w taki sposób, żeby nie tracić czasu, ale starałem się nie wyrządzić szkód osobom jadącym za mną. Nie zawsze na wszystko ma się wpływ. Starałem się nie zrobić nikomu krzywdy.
W tej sesji miałem podobną sytuację. Udało mi się jej uniknąć. Tutaj uważam, że to też buło do uniknięcia, gdyby Daro nie miał przez prawie cały czas wciśniętego gazu w podłogę, tylko odpuścił, lub widząć co się dzieje lekko przy hamował.
Co do K1o sytuacja została wyjaśniona po wyścigu, a on to zrozumiał i nie ma do mnie żalu.
Wytłomaczę się tylko w taki sposób, że po najechaniu na tarkę postawiło mnie bokiem. Próbując uratować siebie oraz nie wypaść w najgorszym wypadku wrakiem bolidu na tor i nikogo nie porozwalać. Nie mogłem odzyskać kontroli i po jej utraci byłem tylko pasażerem. Z kamery na bolidzie kolegi zgłaszającego można by pomyśleć, że to było celowe, lecz nie miałem innej możliwości ucieczki. Ja nie mam nic więcej do powiedzenia. Zrozumiał bym to jeszcze gdybym zrobił to celowo i wrócił na tor w taki sposób, żeby nie tracić czasu, ale starałem się nie wyrządzić szkód osobom jadącym za mną. Nie zawsze na wszystko ma się wpływ. Starałem się nie zrobić nikomu krzywdy.
W tej sesji miałem podobną sytuację. Udało mi się jej uniknąć. Tutaj uważam, że to też buło do uniknięcia, gdyby Daro nie miał przez prawie cały czas wciśniętego gazu w podłogę, tylko odpuścił, lub widząć co się dzieje lekko przy hamował.
Co do K1o sytuacja została wyjaśniona po wyścigu, a on to zrozumiał i nie ma do mnie żalu.
Cytat z Daro data 24 października, 2019, 18:52Rozumiem że nie chciałeś nikomu zrobić krzywdy, ale na nagraniu ewidentnie widać że po obróceniu na krawężniku twój bolid poruszał się ''do przodu'', tz. wracałeś na tor w sposób niedopuszczalny, przeciąłeś całą linie toru i naraziłeś innych na niebezpieczeństwo, przyznaje mogłem się w tej sytuacji też lepiej zachować, ale to ten powrót na tor zmusił mnie do ominięcia samochodu i do skorzystania z pobocza toru, ponieważ był to szybki zakręt to musiałem się ratować. Reasumując, przez twój błąd i później powrót na tor, zarówno ja i K1o straciliśmy wyścig.
Rozumiem że nie chciałeś nikomu zrobić krzywdy, ale na nagraniu ewidentnie widać że po obróceniu na krawężniku twój bolid poruszał się ''do przodu'', tz. wracałeś na tor w sposób niedopuszczalny, przeciąłeś całą linie toru i naraziłeś innych na niebezpieczeństwo, przyznaje mogłem się w tej sytuacji też lepiej zachować, ale to ten powrót na tor zmusił mnie do ominięcia samochodu i do skorzystania z pobocza toru, ponieważ był to szybki zakręt to musiałem się ratować. Reasumując, przez twój błąd i później powrót na tor, zarówno ja i K1o straciliśmy wyścig.
Cytat z Ghost data 25 października, 2019, 07:28No to ja ci mówię, że ewidentnie jesteś w błędnym twierdzeniu i na siłę prubujesz mi udowodnić, że, robiłem to celowo. Myślisz, że to jest sytuacja zero jedynkowa. Albo w prawo albo w lewo, a tak niestety nie jest.
Swoją drogą jestem ciekaw jak ty byś postąpił w twj sytuacji. Uwież mi, że to nie jest takie proste jak ci się wydaje.
No to ja ci mówię, że ewidentnie jesteś w błędnym twierdzeniu i na siłę prubujesz mi udowodnić, że, robiłem to celowo. Myślisz, że to jest sytuacja zero jedynkowa. Albo w prawo albo w lewo, a tak niestety nie jest.
Swoją drogą jestem ciekaw jak ty byś postąpił w twj sytuacji. Uwież mi, że to nie jest takie proste jak ci się wydaje.
Cytat z Mohito data 30 października, 2019, 00:21Skarga odrzucona:
Post powinien zostać zatytułowany:
Oznaczenie splitu | GP, nr okrażenia | Twój nick | Nick zgłaszanego
Notka: Pomimo tego, że Ghost mógł zarobić srogą karę, niestety skargi nie rozpatrzymy z powodu bardzo dużej ilości błędów w tytule skargi. Pomylenie numeru splitu, w którym się jeździ to już przesada.
Skarga odrzucona:
Post powinien zostać zatytułowany:
Oznaczenie splitu | GP, nr okrażenia | Twój nick | Nick zgłaszanego
Notka: Pomimo tego, że Ghost mógł zarobić srogą karę, niestety skargi nie rozpatrzymy z powodu bardzo dużej ilości błędów w tytule skargi. Pomylenie numeru splitu, w którym się jeździ to już przesada.