F3 | GP Belgi | Ropuch | iguana |
Cytat z Ropuch data 25 kwietnia, 2019, 18:03Twój nick: Ropuch
Nick zgłaszanego: Iguana
GP i numer okrążenia: Belgia 1 okr
Dowód video minuta 25:28: https://youtu.be/e2cQckpRrmc
Opis: Iguana jedzie nie ostroznie z uszkodzonym skrzydłem i na łuku gdzie ogólnie jedzie sie z gazem wciśniętym do dechy, zamiast normalnie jak inni zahamować przed zakrętem wiedząc o tym że ma urwaną lotkę hamuje w łuku co sprawia że ja jadący zaraz za nim nie zdążyłem zahamować i uderzyłem w niego co spowodowało że wyrzuciło mnie poza tor nie mogłem złapać tam przyczepności ustawiło mnie bokiem i poleciałem mówiąc "driftem" przez co uderzyłem w kondiasha co prawie poskutkowało tym że i on w tym momencie mógł zakończyc wyscig i spowodować reakcje łańcuchową na innych kierowcach. Dodam że ja za cos podobnego w GP Wielkiej Brytanii otrzymałem 20s kary i 2 pkt karne. Pozdrawiam :]
Twój nick: Ropuch
Nick zgłaszanego: Iguana
GP i numer okrążenia: Belgia 1 okr
Dowód video minuta 25:28: https://youtu.be/e2cQckpRrmc
Opis: Iguana jedzie nie ostroznie z uszkodzonym skrzydłem i na łuku gdzie ogólnie jedzie sie z gazem wciśniętym do dechy, zamiast normalnie jak inni zahamować przed zakrętem wiedząc o tym że ma urwaną lotkę hamuje w łuku co sprawia że ja jadący zaraz za nim nie zdążyłem zahamować i uderzyłem w niego co spowodowało że wyrzuciło mnie poza tor nie mogłem złapać tam przyczepności ustawiło mnie bokiem i poleciałem mówiąc "driftem" przez co uderzyłem w kondiasha co prawie poskutkowało tym że i on w tym momencie mógł zakończyc wyscig i spowodować reakcje łańcuchową na innych kierowcach. Dodam że ja za cos podobnego w GP Wielkiej Brytanii otrzymałem 20s kary i 2 pkt karne. Pozdrawiam :]
Cytat z Bialy data 1 maja, 2019, 13:56OPINIA: Ropuch w zakręcie numer 12 wypada poza tor. Z mojego punktu widzenia Iguana nie ma nic do czynienia z tym wyjazdem poza tor. DODATKOWO - kierowca Haas'a próbuje wrócić na tor w KATASTROFALNY sposób, prawie eliminując Kondiasha z wyścigu. Można powiedzieć, że Ropuch sam się ukarał w tej skardze.
WERDYKT: 15 sek. + 2PK dla Ropucha. (Kara przechodzi na GP Włoch, gdyż Ropuch nie dojechał do końca wyścigu w Belgii)
OPINIA: Ropuch w zakręcie numer 12 wypada poza tor. Z mojego punktu widzenia Iguana nie ma nic do czynienia z tym wyjazdem poza tor. DODATKOWO - kierowca Haas'a próbuje wrócić na tor w KATASTROFALNY sposób, prawie eliminując Kondiasha z wyścigu. Można powiedzieć, że Ropuch sam się ukarał w tej skardze.
WERDYKT: 15 sek. + 2PK dla Ropucha. (Kara przechodzi na GP Włoch, gdyż Ropuch nie dojechał do końca wyścigu w Belgii)