F6 | GP Węgier, okrążenie nr 1 | Mięszko | LucShot
Cytat z Mięszko data 20 października, 2019, 10:02Twój nick: Mięszko
Nick zgłaszanego: LucShot
GP i nr okrążenia: Węgry, okr. 1
Dowód video: https://youtu.be/0yam-i-_LcE
Opis zdarzenia:W 1 zakręcie wyjeżdżam trochę szerzej i wracam na swój tor jazdy. Nagle dostaję strzał w prawy bok od LucShot, który miał bardzo dużo miejsca po swojej prawej stronie i mógł zachować większą ostrożność. Po uderzeniu wyjeżdżam na trawę czego efektem jest uślizg tylnej osi. Tracę kontrolę nad pojazdem, przez co dzieje się straszne zamieszanie na torze i uszkodzenie w większej ilości pojazdów, po czym wjeżdża we mnie inny bolid i kończy się to oderwanym kołem i uniemożliwieniem dokończenia wyścigu, który mogłem zakończyć na podium.
Twój nick: Mięszko
Nick zgłaszanego: LucShot
GP i nr okrążenia: Węgry, okr. 1
Dowód video: https://youtu.be/0yam-i-_LcE
Opis zdarzenia:
W 1 zakręcie wyjeżdżam trochę szerzej i wracam na swój tor jazdy. Nagle dostaję strzał w prawy bok od LucShot, który miał bardzo dużo miejsca po swojej prawej stronie i mógł zachować większą ostrożność. Po uderzeniu wyjeżdżam na trawę czego efektem jest uślizg tylnej osi. Tracę kontrolę nad pojazdem, przez co dzieje się straszne zamieszanie na torze i uszkodzenie w większej ilości pojazdów, po czym wjeżdża we mnie inny bolid i kończy się to oderwanym kołem i uniemożliwieniem dokończenia wyścigu, który mogłem zakończyć na podium.
Cytat z LucShot data 20 października, 2019, 11:04W 1 zakręcie musiałem unikać wszystkie bolidy jak tyczki. Po 1 zakręcie musiałem jeszcze ,jak najszybciej uciec od Lahito ,który w 1 zakręcie dostał uślizgu ,aby nie zniszczyć sobie skrzydła i wyścigu.
W 1 zakręcie musiałem unikać wszystkie bolidy jak tyczki. Po 1 zakręcie musiałem jeszcze ,jak najszybciej uciec od Lahito ,który w 1 zakręcie dostał uślizgu ,aby nie zniszczyć sobie skrzydła i wyścigu.
Cytat z Mięszko data 20 października, 2019, 13:32Nie wiem co tam się dokładnie stało natomiast ,wiem że Lahito nie wpadł w poślizg tylko było to spowodowane Perq, który za ostro wjechał w zakręt. Musiałbyś również udowodnić to jakimś nagraniem, bo jest mi trudno wyobrazić sobie taką sytuacje, a poza tym nie powinniśmy siędomyślać co tam dokładie zaszło. powinno być to wszystko udokumentowane. Tyle mam do powiedzenia na ten temat. Zobaczymy co sędziowie powiedzą na ten temat.
Nie wiem co tam się dokładnie stało natomiast ,wiem że Lahito nie wpadł w poślizg tylko było to spowodowane Perq, który za ostro wjechał w zakręt. Musiałbyś również udowodnić to jakimś nagraniem, bo jest mi trudno wyobrazić sobie taką sytuacje, a poza tym nie powinniśmy siędomyślać co tam dokładie zaszło. powinno być to wszystko udokumentowane. Tyle mam do powiedzenia na ten temat. Zobaczymy co sędziowie powiedzą na ten temat.
Cytat z Mohito data 25 października, 2019, 13:59Opis: W t1 powstało zamieszanie przez divebombującego perQ. Na wyjściu z t1 Mięszko wracał na tor, i po chwili został uderzony przez LucShota co spowodowało spina u niego i ostatecznie wycofanie się z wyścigu. Niestety nie jesteśmy w stanie stwierdzić z dostarczonych nagrań, czy LucShot musiał kogoś omijać czy sam z siebie skręcił wprost pod Mięszka. Dlatego też nie chcemy nikogo karać bez większej ilości dowodów.
Werdykt: Incydent wyścigowy
Opis: W t1 powstało zamieszanie przez divebombującego perQ. Na wyjściu z t1 Mięszko wracał na tor, i po chwili został uderzony przez LucShota co spowodowało spina u niego i ostatecznie wycofanie się z wyścigu. Niestety nie jesteśmy w stanie stwierdzić z dostarczonych nagrań, czy LucShot musiał kogoś omijać czy sam z siebie skręcił wprost pod Mięszka. Dlatego też nie chcemy nikogo karać bez większej ilości dowodów.
Werdykt: Incydent wyścigowy