F4 | GP Francji, okr 1 | Pezi | Kaziu
Cytat z Pezi data 20 września, 2019, 18:27Twój nick: Pezi
Nick zgłaszanego: Kaziu
GP i numer okrążenia: Francja, 1
Dowód wideo: https://www.youtube.com/watch?v=2NxCWWthzmA&feature=youtu.be
Opis zdarzenia: Na wyjściu z zakrętu nr9 zarzuca bolidem Kazia i wypada poza trasę a potem wraca od razu na tor wjeżdżając we mnie rujnując mój wyścig.
Twój nick: Pezi
Nick zgłaszanego: Kaziu
GP i numer okrążenia: Francja, 1
Dowód wideo: https://www.youtube.com/watch?v=2NxCWWthzmA&feature=youtu.be
Opis zdarzenia: Na wyjściu z zakrętu nr9 zarzuca bolidem Kazia i wypada poza trasę a potem wraca od razu na tor wjeżdżając we mnie rujnując mój wyścig.
Cytat z Kaziu data 20 września, 2019, 18:58Prawda, straciłem panowanie nad bolidem, ale nie był to do końca "powrót" na tor. W momencie tego "powrotu" dalej walczyłem by utrzymać równowagę bolidu. Prawdopodobnie gdyby nie Ty to wylądowałbym na lewej bandzie. Nie będę gdybał co by było, gdyby. Mogę powiedzieć, ze kontakt z Tobą faktycznie pomógł mi naprostować bolid i jechać dalej, za to Ty na tym straciłeś i to bardzo duzo. Jedyne co by Ciebie w tej sytuacji mogło uratować to hamulec. Pech chciał, ze wpadliśmy na siebie. To mógł być kazdy. W tej sytuacji mogę jedynie przeprosić Cię za to ze straciłem kontrolę nad bolidem.
Prawda, straciłem panowanie nad bolidem, ale nie był to do końca "powrót" na tor. W momencie tego "powrotu" dalej walczyłem by utrzymać równowagę bolidu. Prawdopodobnie gdyby nie Ty to wylądowałbym na lewej bandzie. Nie będę gdybał co by było, gdyby. Mogę powiedzieć, ze kontakt z Tobą faktycznie pomógł mi naprostować bolid i jechać dalej, za to Ty na tym straciłeś i to bardzo duzo. Jedyne co by Ciebie w tej sytuacji mogło uratować to hamulec. Pech chciał, ze wpadliśmy na siebie. To mógł być kazdy. W tej sytuacji mogę jedynie przeprosić Cię za to ze straciłem kontrolę nad bolidem.
Cytat z Pezi data 20 września, 2019, 19:12Bardzo szanuje to co napisałeś, ale jednak dość dużo straciłem przez ostatecznie twój błąd. Ale po opadnięciu emocji na hard fellings 😉
Bardzo szanuje to co napisałeś, ale jednak dość dużo straciłem przez ostatecznie twój błąd. Ale po opadnięciu emocji na hard fellings 😉
Cytat z Mohito data 26 września, 2019, 02:57Opis: Kaziu traci kontrolę na wyjściu z t9 poraz pierwszy, potem gdy jest całym bolidem poza torem, traci ją poraz drugi i wraca na tor. Wpada wprost na Peziego, który zostaje uszkodzony i traci wiele pozycji na całym zajściu.
Werdykt: +15 sek i 2PK dla Kazia
Opis: Kaziu traci kontrolę na wyjściu z t9 poraz pierwszy, potem gdy jest całym bolidem poza torem, traci ją poraz drugi i wraca na tor. Wpada wprost na Peziego, który zostaje uszkodzony i traci wiele pozycji na całym zajściu.
Werdykt: +15 sek i 2PK dla Kazia