Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

F4 | GP Francji, okr 1 | Pezi | Kaziu

Twój nick: Pezi

Nick zgłaszanego: Kaziu

GP i numer okrążenia: Francja, 1

Dowód wideo: https://www.youtube.com/watch?v=2NxCWWthzmA&feature=youtu.be

Opis zdarzenia: Na wyjściu z zakrętu nr9 zarzuca bolidem Kazia i wypada poza trasę a potem wraca od razu na tor wjeżdżając we mnie rujnując mój wyścig.

Prawda, straciłem panowanie nad bolidem, ale nie był to do końca "powrót" na tor. W momencie tego "powrotu" dalej walczyłem by utrzymać równowagę bolidu. Prawdopodobnie gdyby nie Ty to wylądowałbym na lewej bandzie. Nie będę gdybał co by było, gdyby. Mogę powiedzieć, ze kontakt z Tobą faktycznie pomógł mi naprostować bolid i jechać dalej, za to Ty na tym straciłeś i to bardzo duzo. Jedyne co by Ciebie w tej sytuacji mogło uratować to hamulec. Pech chciał, ze wpadliśmy na siebie. To mógł być kazdy. W tej sytuacji mogę jedynie przeprosić Cię za to ze straciłem kontrolę nad bolidem.

ZiXtroX has reacted to this post.
ZiXtroX

Bardzo szanuje to co napisałeś, ale jednak dość dużo straciłem przez ostatecznie twój błąd. Ale po opadnięciu emocji na hard fellings 😉

Opis: Kaziu traci kontrolę na wyjściu z t9 poraz pierwszy, potem gdy jest całym bolidem poza torem, traci ją poraz drugi i wraca na tor. Wpada wprost na Peziego, który zostaje uszkodzony i traci wiele pozycji na całym zajściu.

Werdykt: +15 sek i 2PK dla Kazia

Kaziu has reacted to this post.
Kaziu