Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

F4 | Francja okr 23 | Ligenz | ZiXtroX

Twój nick: ligenz
Nick zgłaszanego: @czarny-jezdziec ZiXtro
X, @razor98pl 

GP i nr okrążenia: Francja, 23
Dowód https://youtu.be/zH2FlzHfiTc 59 minuta

Opis: ZiXtroX znowu ścina do wierzchołka na ostatnim zakręcie gdy ja już tam jestem. Uniemożliwia mi w ten sposób atak na prostej startowej.

Zabawne jest to, że powiedziałem wtedy niech @razor98pl@razor98pl się z nim męczy i nie walczyłem z nim o pozycję. Moje prośby zostały wysłuchane. ZiXtroX hamuje wcześnie do t1, tak 50 m za wcześnie, przez co razor wjeżdża w niego. Razor skraca drogę powrotną na tor przez co po wypadku zyskuje czas i wyjeżdża zaraz za mna, przez co ma szanse na atak. Moim zdaniem zyskał na tym manewrze dużo czasu.

Ligenz jak zyskałem dużo czasu skoro byłem przed Tobą przed tym wypadkiem , a wracając na tor bez skrzydła wróciłem za Tobą to jak zyskałem czas skoro straciłem pozycje i część samochodu , tonący brzytwy się chwyta ale to ty nie byłeś mnie w stanie  utrzymać za sobą , jak wracałem byłem około 2 s za Tobą  , a niżej dowodzik:

Zajście z Tobą to tylko dodatek do tego wszystkiego 😉 nie byłem w stanie utrzymać po błędzie, a jechać za Tobą sie bałem bo przez lagi co chwilę się telportowałeś. Dobrze, że jechałeś za ZiXtroXem bo chciałem zobaczyć czy tylko ja mam problem z jego dziwnym hamowawniem. Nie wiem czy w jego przypadku nie jest to połączenie wcześniejszego hamowania i zbyt mocnego hamowania.

Twój report jest totalnie bezcelowy na mnie , nie rozumiem o jaki zysk Ci chodziło jak tylko straciłem , a laga miałem z Tobą jeden raz , zresztą czemu mi nie uciekałeś po tym wypadku xd ? 2 s straty były

co ty znowu odemnie chcesz ligenz. prrzeciez prawo do miejsca w zakrecie musisz wyrobic przed zakretem. ty nie miales miejsca przed zakretem wiec wpychales sie a sile

Opis: ZiXtroX lekko przestrzeliwuje hamowanie do ostatniego zakrętu. Ligenz próbuje to wykorzystać, aczkolwiek kierowca Williamsa lekko docina wejście w zakręt i dochodzi do kontaktu. Nie jest on jednak bardzo poważny. Cd. Razora, prawdą jest że ścina tor, ale w czasie jego powrotu traci on pozycję na rzecz Ligenza więc w tym wypadku nie można w ogóle mówić o zysku czasu poza torem.

Werdykt: Incydenty wyścigowe

EDIT: Dziękuję za zwrócenie mi uwagi, że skarga technicznie jest niepoprawna, bo zawiera dwa incydenty z dwoma różnymi kierowcami. Starałem się wpisać werdykty ze wszystkich incydentów z F4 + robiłem to w nocy i jak widać nie na wszystko zwróciłem uwagę. Nie zmienia to niczego ostatecznie, aczkolwiek z formalnego punktu widzenia skarga jest odrzucona.

Kaziu has reacted to this post.
Kaziu