F4 | Francja okr 1 | Ligenz | ZiXtroX / Magnussen begins
Cytat z ligenz data 20 września, 2019, 09:31Twój nick: ligenz
Nick zgłaszanego: @czarny-jezdziec ZiXtroXGP i nr okrążenia: Francja, 1
Dowód video:https://youtu.be/zZnap7yWWqo (uwaga źle wrzuciłem nagranie i jest bardzo głośne)Opis: Wszystko chyba widać na nagraniu. Był to początek kolejnego czystego wyścigu ZiXtroXa. Dojazd do t3, mam wewnętrzną linię, ZiXtroX opóźnia hamowanie (co jak na jego styl jazdy jest czymś nietypowym) ścina do wierzchołka zakrętu pomimo braku miejsca. Wszystko kończy się kontaktem, moim spinem oraz utratą szans na dobry wynik w wyścigu. Był to dopiero początek "czystej" jazdy ZiXtroXa w tym wyścigu.
Na marginesie chciałem zauważyć, że miałem podobna walkę z kaziem na pod koniec wyścigu i jadąc z nim bok w bok wiedziałem, że będzie to czysta walka.
https://youtu.be/zH2FlzHfiTc 58 minuta.
Twój nick: ligenz
Nick zgłaszanego: @czarny-jezdziec ZiXtroX
GP i nr okrążenia: Francja, 1
Dowód video:https://youtu.be/zZnap7yWWqo (uwaga źle wrzuciłem nagranie i jest bardzo głośne)
Opis: Wszystko chyba widać na nagraniu. Był to początek kolejnego czystego wyścigu ZiXtroXa. Dojazd do t3, mam wewnętrzną linię, ZiXtroX opóźnia hamowanie (co jak na jego styl jazdy jest czymś nietypowym) ścina do wierzchołka zakrętu pomimo braku miejsca. Wszystko kończy się kontaktem, moim spinem oraz utratą szans na dobry wynik w wyścigu. Był to dopiero początek "czystej" jazdy ZiXtroXa w tym wyścigu.
Na marginesie chciałem zauważyć, że miałem podobna walkę z kaziem na pod koniec wyścigu i jadąc z nim bok w bok wiedziałem, że będzie to czysta walka.
https://youtu.be/zH2FlzHfiTc 58 minuta.
Cytat z ZiXtroX data 20 września, 2019, 19:10gdzie ci opozniam dochamowanie? przecie nawet miejsca do wyprzedzania nie masz. to ze zjechales do prawej stony to nie oznacza ze masz prawo do zakretu. nie byles nawet na rowni z moim siedzeniem kierowcy wiec nie miales prwa do miejsa w zakrecie ktore i tak ci dalem ale ty stwierdziles ze lepiej jechac prosto a nie skrecac
gdzie ci opozniam dochamowanie? przecie nawet miejsca do wyprzedzania nie masz. to ze zjechales do prawej stony to nie oznacza ze masz prawo do zakretu. nie byles nawet na rowni z moim siedzeniem kierowcy wiec nie miales prwa do miejsa w zakrecie ktore i tak ci dalem ale ty stwierdziles ze lepiej jechac prosto a nie skrecac
Cytat z ligenz data 20 września, 2019, 19:26Nie wiem czy oglądaliśmy ten sam film ale nie mogę się zgodzić z żadnym z twoich twierdzeń. Na hamowaniu 60 m. jestem na równi z Tobą. Patrz sekcja cr w CRC. Dodatkowo przypomnę Ci jeszcze jedną część:
GC-1 Współzawodnicz w czysty i uczciwy sposób.
GC-2 Dołóż wszelkich starań, aby nie zepsuć zabawy innym.
Nie wiem czy oglądaliśmy ten sam film ale nie mogę się zgodzić z żadnym z twoich twierdzeń. Na hamowaniu 60 m. jestem na równi z Tobą. Patrz sekcja cr w CRC. Dodatkowo przypomnę Ci jeszcze jedną część:
GC-1 Współzawodnicz w czysty i uczciwy sposób.
GC-2 Dołóż wszelkich starań, aby nie zepsuć zabawy innym.
Cytat z ZiXtroX data 20 września, 2019, 19:51na hamowaniu.... przed zakretem a nie na hamowaniu. jesli sie we mnie wpiepraszasz i hamujesz pozno to sie nie dziw ze wypadasz pozniej z rywalizacji
na hamowaniu.... przed zakretem a nie na hamowaniu. jesli sie we mnie wpiepraszasz i hamujesz pozno to sie nie dziw ze wypadasz pozniej z rywalizacji
Cytat z ligenz data 20 września, 2019, 20:47Nie ma sensu dalsze prowadzenie tej jałowej dyskusji. Sprawę rozstrzygną sędziowie. Tobie przypomnę tylko o tym pkt:
GC-4 Nie używaj niestosownego języka, nie obrażaj innych osób (dotyczy to m.in., ale nie tylko, przeklinania).
Nie ma sensu dalsze prowadzenie tej jałowej dyskusji. Sprawę rozstrzygną sędziowie. Tobie przypomnę tylko o tym pkt:
GC-4 Nie używaj niestosownego języka, nie obrażaj innych osób (dotyczy to m.in., ale nie tylko, przeklinania).
Cytat z Mohito data 26 września, 2019, 03:26Brak reakcji sędziów ze względu na tytuł niepoprawny ze wzorem:
Oznaczenie splitu | GP, nr okrażenia | Twój nick | Nick zgłaszanego
Brak reakcji sędziów ze względu na tytuł niepoprawny ze wzorem:
Oznaczenie splitu | GP, nr okrażenia | Twój nick | Nick zgłaszanego