Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

F4 \ FRANCJA, 23 \ ZiXtroX \ Razooor98pl

Twój nick: ZiXtroX
Nick zgłaszanego: Razoooor98pl
GP i nr okrążenia: Francja, 23
Dowód video: https://youtu.be/zH2FlzHfiTc?t=3564

Opis: Razoor wjezdza we mnie na dochamowaniu do pierwszego zakretu przez co trace ok 7 sek i 3 pozycje.

Zixtrox ile ty zła zrobiłeś w tym wyścigu , ale dobrze powiem Ci tak nie byłem w stanie się spodziewać , że ktoś mi zatrzyma się z 60 metrów za wcześnie na dojeździe do zakrętu , dla mnie było to jak brake-test nie spodziewane hamowanie tak wczesne . Myśle że 80% osób skończyło by tak samo za Tobą

RA-1 Obowiązkiem kierowcy jadącego z tyłu jest, podjęcie wszelkich działań, ostrożności i odpowiedzialności, by nie wjechać w samochód z przodu.
RA-2 Kierowca jadący z przodu nie może złośliwie, czy nieodpowiednio hamować ani zwalniać.
Kierowca ten ma jednak prawo być wolniejszym i używać dłuższej drogi hamowania, wcześniejszych punktów hamowania. Jest upoważniony by skręcać wcześniej lub później i zbliżać się do wierzchołka zakrętu wcześniej lub później. Ma prawo być niekonsekwentny i niepewny.
Od kierowcy z tyłu wymagane jest by przewidywał możliwość, ze kierowca z przodu może mieć dłuższą strefę hamowania. Powinien dostosować swoja jazdę zawsze zachowując odstęp.
Upraszczając, jeśli jedziesz za kimś, Twoją odpowiedzialnością jest unikniecie kontaktu.

prosze. wkleilem zasady dla ciebie. uderzyles we mnie a ja mialem prawo byc wolniejszym. nie hamowalem specjalnie wczesniej. po prosru tak jezdze

Zauważyłem , że tak jeździsz bo nie tylko ja w vrl tracę skrzydła na Tobie niestety , raczej staram się unikać środka stawki bo walka tam nie należy do najprzyjemniejszych niestety , ale cóż skrzydło poleciało i kontakt był bo się nie spodziewałem

a powinienes. nie kazdy jezdzi jak ty i nie kazdy hamuje jak ty. ja jezdze jak jezdze ale skrzydla ludzie sobie niszcza bo jada za mna szybciej i nie patrza na linie

Opis: Razor uderza w ZiXtroXa na dohamowaniu do t1. Doprowadza to do półspina u kierowcy Williamsa i utraty w sumie 3 pozycji. Kierowca Haasa nie oddaje zyskanej w nieprzepisowy sposób pozycji.

Werdykt: +15 sek i 2PK dla Razora98PL

Kaziu has reacted to this post.
Kaziu