F3 | Hiszpania, kwalifikacje | tYsU^ | mateusz-mazurek
Cytat z tYsU data 27 sierpnia, 2019, 21:54Twój nick: tYsU^
Nick zgłaszanego: mateusz-mazurek
GP i nr okrążenia: Hiszpania, kwalifikacje
Dowód video: https://www.youtube.com/watch?v=eJhFuSzcn5I&feature=youtu.beJechałem szybkie kółko, ostatnia szansa. Poprawa o pół sekundy, czyli awans na 7 miejsce i zostałem totalnie zablokowany.
Twój nick: tYsU^
Nick zgłaszanego: mateusz-mazurek
GP i nr okrążenia: Hiszpania, kwalifikacje
Dowód video: https://www.youtube.com/watch?v=eJhFuSzcn5I&feature=youtu.be
Jechałem szybkie kółko, ostatnia szansa. Poprawa o pół sekundy, czyli awans na 7 miejsce i zostałem totalnie zablokowany.
Cytat z mateusz-mazurek data 28 sierpnia, 2019, 12:47Jechałem okrążenie wyjazdowe, przede mną jechał jcobix i po prostu chciałem zrobić od niego sobie odstęp.
Jechałem okrążenie wyjazdowe, przede mną jechał jcobix i po prostu chciałem zrobić od niego sobie odstęp.
Cytat z mateusz-mazurek data 28 sierpnia, 2019, 12:48Równie dobrze mogłeś zacząć nowe kółko
Równie dobrze mogłeś zacząć nowe kółko
Cytat z Jcobix data 28 sierpnia, 2019, 13:48Jako, że zostałem wywołany, to może też się wypowiem. Nie wiem co ty Mateusz robiłeś na okrążeniu wyjazdowym, ale całe kółko jechałeś w odstępie mniej niż sekunda za mną. Doskonale wiedziałeś, że tez jestem na wyjazdowym, bo wyjechałeś tuż za mną z boksu. Nagle na koniec okrążenia chciałeś sobie wyrobić miejsce, którego już nie było, bo jechał za Tobą tYsU...
Jako, że zostałem wywołany, to może też się wypowiem. Nie wiem co ty Mateusz robiłeś na okrążeniu wyjazdowym, ale całe kółko jechałeś w odstępie mniej niż sekunda za mną. Doskonale wiedziałeś, że tez jestem na wyjazdowym, bo wyjechałeś tuż za mną z boksu. Nagle na koniec okrążenia chciałeś sobie wyrobić miejsce, którego już nie było, bo jechał za Tobą tYsU...
Cytat z Mohito data 5 września, 2019, 15:22Opis: Mateusz próbując sobie zrobić miejsce za Jcobixem zajeżdża drogę tYsowi, który był na szybkim okrążeniu pomiarowym. Jedną z ważniejszych zasad w kwalifikacjach jest przepuszczenie kierowcy jadącego okrążenie pomiarowe w taki sposób, żeby mu nie przeszkodzić.
Werdykt: Zakaz startu w najbliższych kwalifikacjach dla mateusza-mazurka. Jeżeli nie pojawi się na następnym wyścigu, kara przechodzi na następny tor.
Notka: Ponieważ z mojej winy nastąpiło opóźnienie w wydaniu werdyktu, po porozumieniu się z obydwoma stronami, wykonanie kary zostanie przeniesione z wyścigu w Monako (który już się odbył) na najbliższy możliwy.
Opis: Mateusz próbując sobie zrobić miejsce za Jcobixem zajeżdża drogę tYsowi, który był na szybkim okrążeniu pomiarowym. Jedną z ważniejszych zasad w kwalifikacjach jest przepuszczenie kierowcy jadącego okrążenie pomiarowe w taki sposób, żeby mu nie przeszkodzić.
Werdykt: Zakaz startu w najbliższych kwalifikacjach dla mateusza-mazurka. Jeżeli nie pojawi się na następnym wyścigu, kara przechodzi na następny tor.
Notka: Ponieważ z mojej winy nastąpiło opóźnienie w wydaniu werdyktu, po porozumieniu się z obydwoma stronami, wykonanie kary zostanie przeniesione z wyścigu w Monako (który już się odbył) na najbliższy możliwy.