F3 | GP Wielkiej Brytanii okrążenie 2 | WojtekTygrys77 | Paula33
Cytat z WojtekTygrys77 data 11 kwietnia, 2019, 17:45Twój nick: WojtekTygrys77
Nick oskarżonego: Paula33
GP Wielkiej Brytanii okrążenie 2
Dowód https://www.youtube.com/watch?v=vzTORFTDSMs&t=1605s
Opis: Paula uderza mnie w tylne koło no i zaliczam spina i rip ja
Twój nick: WojtekTygrys77
Nick oskarżonego: Paula33
GP Wielkiej Brytanii okrążenie 2
Dowód https://www.youtube.com/watch?v=vzTORFTDSMs&t=1605s
Opis: Paula uderza mnie w tylne koło no i zaliczam spina i rip ja
Cytat z Paula33 data 12 kwietnia, 2019, 19:46Wojtek nie zostawia mi miejsca i spinuje na własne życzenie + przez ten kontakt miałam uszkodzone skrzydło
Wojtek nie zostawia mi miejsca i spinuje na własne życzenie + przez ten kontakt miałam uszkodzone skrzydło
Cytat z Bialy data 16 kwietnia, 2019, 08:40OCENA: Ciężka sytuacja do oceny. Williams oraz Toro Rosso jadą koło w koło przez sekcję zakrętów nr. 6 i 7. Kierowca Williams'a atakuje po wewnętrznej do T7 (ma overlapa!), lecz nie ma tam miejsca. Wszystko kończy się kontaktem i kierowca STR spinuje tracąc pozycje i czas.
WERDYKT: Ostrzeżenie dla obu kierowców.
NOTKA: Musimy czasem rozważyć pewne ruchy na torze. WojtekTygrys musiał zostawić więcej miejsca i nie "zamykać drzwi" Pauli (tym bardziej, że Paula miała overlapa), a z drugiej strony Paula widząc co robi Wojtek - mogłą odpuścić atak. Nie doszłoby wtedy do kontaktu, spina Toro Rosso i uszkodzeń u Pauli. Dlatego werdykt jest taki a nie inny.
OCENA: Ciężka sytuacja do oceny. Williams oraz Toro Rosso jadą koło w koło przez sekcję zakrętów nr. 6 i 7. Kierowca Williams'a atakuje po wewnętrznej do T7 (ma overlapa!), lecz nie ma tam miejsca. Wszystko kończy się kontaktem i kierowca STR spinuje tracąc pozycje i czas.
WERDYKT: Ostrzeżenie dla obu kierowców.
NOTKA: Musimy czasem rozważyć pewne ruchy na torze. WojtekTygrys musiał zostawić więcej miejsca i nie "zamykać drzwi" Pauli (tym bardziej, że Paula miała overlapa), a z drugiej strony Paula widząc co robi Wojtek - mogłą odpuścić atak. Nie doszłoby wtedy do kontaktu, spina Toro Rosso i uszkodzeń u Pauli. Dlatego werdykt jest taki a nie inny.