F3 | GP WBR 15 | Skiller Seb | Paula33
Cytat z SkillerSeb data 12 kwietnia, 2019, 08:56Twój nick: Skiller Seb
Nick zgłaszanego: Paula33
GP i nr okrążenia: GP Wielkiej Brytanii, 15 okr.
Dowód video: https://youtu.be/vzTORFTDSMs?t=2852, https://youtu.be/XuKwGiBpxb8?t=337
Opis zdarzenia: Jak widać Paula najpierw delikatnie uderza w mój bolid przez co trace kontrole, lekka konterka(na moim nagraniu nie widać bo się nagranie ścięło)odpuszczony gaz i Paula wyprzedza mnie poza torem. Proszę zwrócić uwagę na telemetrie Pauli gdzie cały czas miała gaz wciśnięty do końca.
Twój nick: Skiller Seb
Nick zgłaszanego: Paula33
GP i nr okrążenia: GP Wielkiej Brytanii, 15 okr.
Dowód video: https://youtu.be/vzTORFTDSMs?t=2852, https://youtu.be/XuKwGiBpxb8?t=337
Opis zdarzenia: Jak widać Paula najpierw delikatnie uderza w mój bolid przez co trace kontrole, lekka konterka(na moim nagraniu nie widać bo się nagranie ścięło)odpuszczony gaz i Paula wyprzedza mnie poza torem. Proszę zwrócić uwagę na telemetrie Pauli gdzie cały czas miała gaz wciśnięty do końca.
Cytat z Paula33 data 12 kwietnia, 2019, 20:10Na początku był mały kontakt, ale to przez to, że zostawiłeś bardzo mało miejsca co z resztą widać na transmisji, później ponownie zostawiłeś mi minimalną ilość miejsca, przestraszyłam się i wyjechałam szerzej w tym zakręcie, ale gra uznała to za poprawne wyprzedzenie. Odnosząc się do tej telemetrii to jakbyś się przyjrzał to widać, że mój samochód na tej zielonej części złapał uślizg i byłam zmuszona skontrować. Proszę też administrację o posprzątanie bałaganu w lidze, ponieważ kiedy odciszyłam się na discordzie nieświadomi niczego gentlemani rzucali we mnie wiązanki nieprzyjemnych słów.
Na początku był mały kontakt, ale to przez to, że zostawiłeś bardzo mało miejsca co z resztą widać na transmisji, później ponownie zostawiłeś mi minimalną ilość miejsca, przestraszyłam się i wyjechałam szerzej w tym zakręcie, ale gra uznała to za poprawne wyprzedzenie. Odnosząc się do tej telemetrii to jakbyś się przyjrzał to widać, że mój samochód na tej zielonej części złapał uślizg i byłam zmuszona skontrować. Proszę też administrację o posprzątanie bałaganu w lidze, ponieważ kiedy odciszyłam się na discordzie nieświadomi niczego gentlemani rzucali we mnie wiązanki nieprzyjemnych słów.
Cytat z SkillerSeb data 12 kwietnia, 2019, 20:36No to tak.
1."zostawiłeś mi minimalną ilość miejsca"
Czyli miałaś miejsce i wyjechałaś poza tor świadomie i celowo.
2." mój samochód na tej zielonej części złapał uślizg i byłam zmuszona skontrować"
No tak ale to nie zwalnia cię z przepisowego wyprzedzania. Powinnaś była odpuścić i oddać mi pozycje. Było by wszystko ok.Następnym razem jeśli się boisz to odpuść i nie wyprzedzaj nie przepisowo 😉
No to tak.
1."zostawiłeś mi minimalną ilość miejsca"
Czyli miałaś miejsce i wyjechałaś poza tor świadomie i celowo.
2." mój samochód na tej zielonej części złapał uślizg i byłam zmuszona skontrować"
No tak ale to nie zwalnia cię z przepisowego wyprzedzania. Powinnaś była odpuścić i oddać mi pozycje. Było by wszystko ok.
Następnym razem jeśli się boisz to odpuść i nie wyprzedzaj nie przepisowo 😉
Cytat z Paula33 data 12 kwietnia, 2019, 21:28Gdybym pojechała normalnie skończyłoby to się naszą kolizją bo zostawiłeś mi miejsce na połowę bolidu, więc ciesz się, że skontrowałam 😉
Gdybym pojechała normalnie skończyłoby to się naszą kolizją bo zostawiłeś mi miejsce na połowę bolidu, więc ciesz się, że skontrowałam 😉
Cytat z SkillerSeb data 12 kwietnia, 2019, 22:47Gdybyś odpuściła i zaatakowała później nie musiałbym pisać tej skargi. Ja również mógłbym gdybać. Rozmawiajmy o faktach. A faktem jest to iż wyprzedziłaś mnie poza torem. i było to niedozwolone.
Gdybyś odpuściła i zaatakowała później nie musiałbym pisać tej skargi. Ja również mógłbym gdybać. Rozmawiajmy o faktach. A faktem jest to iż wyprzedziłaś mnie poza torem. i było to niedozwolone.
Cytat z Bialy data 16 kwietnia, 2019, 08:46OCENA: Kierowca Force Indii i Williamsa jadą koło w koło. Dochodzi do minimalnego kontaktu. Paula reaguje i oddala się od bolidu SkillerSeba'a. Dalej na prostej wyprzedza Force Indie poza torem i nie oddaje pozycji.
WERDYKT: 5 sek i 1PK dla Pauli33.
OCENA: Kierowca Force Indii i Williamsa jadą koło w koło. Dochodzi do minimalnego kontaktu. Paula reaguje i oddala się od bolidu SkillerSeba'a. Dalej na prostej wyprzedza Force Indie poza torem i nie oddaje pozycji.
WERDYKT: 5 sek i 1PK dla Pauli33.