Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

F3 | GP WBR 15 | Skiller Seb | Paula33

Twój nick: Skiller Seb
Nick zgłaszanego: Paula33
GP i nr okrążenia: GP Wielkiej Brytanii, 15 okr.
Dowód video: https://youtu.be/vzTORFTDSMs?t=2852, https://youtu.be/XuKwGiBpxb8?t=337
Opis zdarzenia: Jak widać Paula najpierw delikatnie uderza w mój bolid przez co trace kontrole, lekka konterka(na moim nagraniu nie widać bo się nagranie ścięło)odpuszczony gaz i Paula wyprzedza mnie poza torem. Proszę zwrócić uwagę na telemetrie Pauli gdzie cały czas miała gaz wciśnięty do końca.

Na początku był mały kontakt, ale to przez to, że zostawiłeś bardzo mało miejsca co z resztą widać na transmisji, później ponownie zostawiłeś mi minimalną ilość miejsca, przestraszyłam się i wyjechałam szerzej w tym zakręcie, ale gra uznała to za poprawne wyprzedzenie. Odnosząc się do tej telemetrii to jakbyś się przyjrzał to widać, że mój samochód na tej zielonej części złapał uślizg i byłam zmuszona skontrować. Proszę też administrację o posprzątanie bałaganu w lidze, ponieważ kiedy odciszyłam się na discordzie nieświadomi niczego gentlemani rzucali we mnie wiązanki nieprzyjemnych słów.

No to tak.
1."zostawiłeś mi minimalną ilość miejsca"
Czyli miałaś miejsce i wyjechałaś poza tor świadomie i celowo.
2." mój samochód na tej zielonej części złapał uślizg i byłam zmuszona skontrować"
No tak ale to nie zwalnia cię z przepisowego wyprzedzania. Powinnaś była odpuścić i oddać mi pozycje. Było by wszystko ok.

Następnym razem jeśli się boisz to odpuść i nie wyprzedzaj nie przepisowo 😉

Gdybym pojechała normalnie skończyłoby to się naszą kolizją bo zostawiłeś mi miejsce na połowę bolidu, więc ciesz się, że skontrowałam 😉

Gdybyś odpuściła i zaatakowała później nie musiałbym pisać tej skargi. Ja również mógłbym gdybać. Rozmawiajmy o faktach. A faktem jest to iż wyprzedziłaś mnie poza torem. i było to niedozwolone.

OCENA: Kierowca Force Indii i Williamsa jadą koło w koło. Dochodzi do minimalnego kontaktu. Paula reaguje i oddala się od bolidu SkillerSeba'a. Dalej na prostej wyprzedza Force Indie poza torem i nie oddaje pozycji.

WERDYKT: 5 sek i 1PK dla Pauli33.