Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

F3 | GP Niemiec, okrążenie nr 7 | Jcobix | tYsU^

https://youtu.be/Wx26Xeqaxpg 33:50

Po wyjeździe z nawrotu i walce z Kaziem lekko zarzuca mój bolid, przez co tracę moment na odpowiednie wyjście z zakrętu. Szybko zbliża się do mnie tYsU, który jest już po pit stopie i jest zdesperowany, żeby mnie wyprzedzić. Jednak do następnego zakrętu to ja mam linię przy tarce, więc liczę na to, że podczas walki koło w koło zostawi mi miejsce. Kierowca Racing Point tego jednak nie robi i doprowadza do kontaktu ze mną, w wyniku którego tracę trochę lotki z lewego skrzydła oraz spadam z P8 na P16. Zaprzepaściło to moje szanse na punkty, po które wyraźnie w tym GP jechałem. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru

tYsU, Lexous and Kaziu have reacted to this post.
tYsULexousKaziu

Z mojej perspektywy wyglądało to tak, ze miałeś bardzo złe wyjście z zakrętu i dojechałem do Ciebie w ułamku sekundy. Gdy wchodziłem w zakręt numer 7 to u mnie byłem całym bolidem z przodu, zasugerowałem się również strzałką, która była biała. Wiadomo nie od dziś, że ta gra lubi trochę przekłamywać pozycję na torze, więc u mnie mogło to wyglądać inaczej i u Ciebie również.

Zresztą na zapisie z transmisji widać, że kontakt był między moją tylną oponą, a Twoim przednim skrzydłem.

Mogę tylko przeprosić, bo nie miałem zamiaru zepsuć Ci wyścigu.

Skarga odrzucona, gdyż nie jest zgodna z podanym szablonem:

Aby złożyć skargę na kierowcę, należy stworzyć w Panelu Sędziowskim nowy post, zgodnie z poniższym wzorem:

Twój nick:
Nick zgłaszanego:
GP i nr okrążenia:
Dowód video:
Opis zdarzenia:

Jedyne co Jcobix dodał w skardze to dowód i opis, więc dużo rzeczy brakuje. Dlatego na tej podstawie skarga zostaje odrzucona.