F3 | GP Monako, Okr. 37 | ¡V! Qu57 | tYsU-
Cytat z Qu57 data 3 września, 2019, 23:20
Twój nick: ¡V! Qu57
Nick zgłaszanego: tYsU-
GP i nr okrążenia: GP Monako, Okr. 37
Dowód video: https://www.youtube.com/watch?v=cQ3Ucm4KXg8&feature=youtu.be
Opis zdarzenia: Kierowca Racing Point próbuje w sposób nieudany, będąc zdecydowanie za daleko, wyprzedzić mnie na wyjściu z szykany i uderzając w sposób świadomy i celowy (miał zdecydowanie dużo czasu na reakcję i odpuszczenie) powoduje obrócenie mojego bolidu co skutkuje zakończeniem walki o pozycję nr 8 między mną, oskarżonym a Koeuszem i utratą cennego czasu.Dowodem jest film oskarżonego, jeżeli będzie on niedostępny proszę o powiadomienie mnie. Posiadam jego kopię.
Twój nick: ¡V! Qu57
Nick zgłaszanego: tYsU-
GP i nr okrążenia: GP Monako, Okr. 37
Dowód video: https://www.youtube.com/watch?v=cQ3Ucm4KXg8&feature=youtu.be
Opis zdarzenia: Kierowca Racing Point próbuje w sposób nieudany, będąc zdecydowanie za daleko, wyprzedzić mnie na wyjściu z szykany i uderzając w sposób świadomy i celowy (miał zdecydowanie dużo czasu na reakcję i odpuszczenie) powoduje obrócenie mojego bolidu co skutkuje zakończeniem walki o pozycję nr 8 między mną, oskarżonym a Koeuszem i utratą cennego czasu.Dowodem jest film oskarżonego, jeżeli będzie on niedostępny proszę o powiadomienie mnie. Posiadam jego kopię.
Cytat z tYsU data 3 września, 2019, 23:36Przyznaję się do winy.
Na wejściu w zakręt zobaczyłem, że Qu57 zostawia dużo miejsca, aby tam wjechać. Przeliczylem się jeżeli chodzi o wyjście z zakrętu, gdzie miejsca już nie było. Moja wina ewidentnie, bo znajdowałem się z tyłu. Ukarałem się praktycznie od razu, bo urwałem całe skrzydło i musiałem zjechać do boksu.
Przyznaję się do winy.
Na wejściu w zakręt zobaczyłem, że Qu57 zostawia dużo miejsca, aby tam wjechać. Przeliczylem się jeżeli chodzi o wyjście z zakrętu, gdzie miejsca już nie było. Moja wina ewidentnie, bo znajdowałem się z tyłu. Ukarałem się praktycznie od razu, bo urwałem całe skrzydło i musiałem zjechać do boksu.
Cytat z Mohito data 10 września, 2019, 12:54Opis: tYsU wchodzi na wewnętrzną Qu57, aczkolwiek na wyjściu uderza go i powoduje półspina. Sam traci przednie skrzydło ale wszyscy kontynuują jazdę.
Werdykt: +10 sek i 1PK dla tYsa
Opis: tYsU wchodzi na wewnętrzną Qu57, aczkolwiek na wyjściu uderza go i powoduje półspina. Sam traci przednie skrzydło ale wszyscy kontynuują jazdę.
Werdykt: +10 sek i 1PK dla tYsa