F3 | GP Kanday, 34 | Skiller Seb#13 | odwołanie od kary
Cytat z SkillerSeb data 21 marca, 2019, 10:43Skiller Seb#13
Odwołanie od Kary
Kanada 34
https://youtu.be/99KT60NXhzI 54:33
Opis:
Jak widać Moj teammate Sebolinho wyjeżdza z boksów przed Pawłowskim. Puszcza go jeszcze przed zakrętem i najeżdza na trawe wzbijając ją w powietrze. Z mojej perspektywy wtedy jego bolid obrał nieprzewidywalny dla.mnie tor jazdy. Ja w tym czasie chcąc uniknąć kolizji musiałem skrócić zakręt przez co dostałem kare. Może się wydawać iż było tam miejsce ale go tam tak naprawdę nie było. Seba zwolnił by mnie przepuścić. Odległość miedzy nami wynosiła ok pół-1/4 bolidu. Dlatego nie bylo czasu na reakcję z mojej strony by nie przyciąć zakretu.
Widać później na stremie iż bolid Force Indii Sebolinho przejeżdza przez kolejny zakręt scinajac go.
Skiller Seb#13
Odwołanie od Kary
Kanada 34
https://youtu.be/99KT60NXhzI 54:33
Opis:
Jak widać Moj teammate Sebolinho wyjeżdza z boksów przed Pawłowskim. Puszcza go jeszcze przed zakrętem i najeżdza na trawe wzbijając ją w powietrze. Z mojej perspektywy wtedy jego bolid obrał nieprzewidywalny dla.mnie tor jazdy. Ja w tym czasie chcąc uniknąć kolizji musiałem skrócić zakręt przez co dostałem kare. Może się wydawać iż było tam miejsce ale go tam tak naprawdę nie było. Seba zwolnił by mnie przepuścić. Odległość miedzy nami wynosiła ok pół-1/4 bolidu. Dlatego nie bylo czasu na reakcję z mojej strony by nie przyciąć zakretu.
Widać później na stremie iż bolid Force Indii Sebolinho przejeżdza przez kolejny zakręt scinajac go.
Cytat z Bialy data 23 marca, 2019, 17:25SKARGA ODRZUCONA.
Aby złożyć skargę na kierowcę, należy stworzyć w Panelu Sędziowskim nowy post, zgodnie z poniższym wzorem:
Twój nick:
Nick zgłaszanego:
GP i nr okrążenia:
Dowód video: (czas na nagraniu, na którym dochodzi do zdarzenia)
Opis zdarzenia:Post powinien zostać zatytułowany:
Oznaczenie splitu | GP, nr okrażenia | Twój nick | Nick zgłaszanego
Poprawna skarga:
- zawiera tylko jednego zgłaszającego
- zawiera tylko jednego oskarżonego (w przypadku odwołania od kary piszemy "odwołanie")
- dowód na którym wyraźnie widać incydent
- posiada dokładnie oznaczony czas zdarzenia na filmie
- dotyczy jednego incydentu (lub ewentualnie kilku, związanych z jednym kierowcą, z dokładnymi oznaczeniami czasu każdej sytuacji).
Strony konfliktu:
- mają prawo do rzeczowej dyskusji pod skargą
- nie mogą się odwoływać od werdyktu.
NOTKA: SCHEMAT, SCHEMAT I JESZCZE RAZ SCHEMAT
SKARGA ODRZUCONA.
Aby złożyć skargę na kierowcę, należy stworzyć w Panelu Sędziowskim nowy post, zgodnie z poniższym wzorem:
Twój nick:
Nick zgłaszanego:
GP i nr okrążenia:
Dowód video: (czas na nagraniu, na którym dochodzi do zdarzenia)
Opis zdarzenia:Post powinien zostać zatytułowany:
Oznaczenie splitu | GP, nr okrażenia | Twój nick | Nick zgłaszanego
Poprawna skarga:
- zawiera tylko jednego zgłaszającego
- zawiera tylko jednego oskarżonego (w przypadku odwołania od kary piszemy "odwołanie")
- dowód na którym wyraźnie widać incydent
- posiada dokładnie oznaczony czas zdarzenia na filmie
- dotyczy jednego incydentu (lub ewentualnie kilku, związanych z jednym kierowcą, z dokładnymi oznaczeniami czasu każdej sytuacji).
Strony konfliktu:
- mają prawo do rzeczowej dyskusji pod skargą
- nie mogą się odwoływać od werdyktu.
NOTKA: SCHEMAT, SCHEMAT I JESZCZE RAZ SCHEMAT