F3| GP Belgi, 1| Jules | Ang3llo
Cytat z Jules data 25 kwietnia, 2019, 02:06Twój nick: Jules
Nick zgłaszanego: Ang3llo
GP i nr okrążenia: Belgia 1 okr.
Dowód video: https://www.youtube.com/watch?v=Dqqx5nAOZMk&feature=youtu.be&t=1710
Opis zdarzenia: Ang3llo popelnia błąd co widać na jego onboardzie i wyjezdza szeroko, ja jechałem z Kondim którym w sumie pewnie widział co się stało. Widziałem, że Angello po kontakcie nie ma predkosci, wiec chcialem jechac optymalną linia.. Niestety widziałem, że nie w głowie mu puszczanie mimo tego, że jechał bez lotki i tak czy siak by zjechał. Widząc to postanowiłem pojechać bezpiecznie i przejechać jego prawą stroną. Jednak jak tylko pokazałem się u niego w Lusterach (widać na nagraniu) i kiedy pokazały się "strzałki" Angello postanowił zjechać w prawo i wjechałem mu w tyłek tracąc całkiem lotke i wymusiło to na mnie zjazd na 1 kółku po Medach. Straciłem wyścig, do tego zrobił to mój "zespołowy kolega" takie coś jest niedopuszczalne, to nie ja powinienem zachować spokój, bo to On popełnił błąd i to w jego interesie jest zachowanie bezpieczeństwa mając na uwadze uszkodzenia, oraz to że nie miał wcale prędkości (stąd to uderzenie miało takie skutki) wnoszę o kolejne PK, bo kolega ma ich 7, może będąc pod kreską zrozumie, że to nie Time Trial i że są też inni na torze. Pozdrawiam 🙂
Twój nick: Jules
Nick zgłaszanego: Ang3llo
GP i nr okrążenia: Belgia 1 okr.
Dowód video: https://www.youtube.com/watch?v=Dqqx5nAOZMk&feature=youtu.be&t=1710
Opis zdarzenia: Ang3llo popelnia błąd co widać na jego onboardzie i wyjezdza szeroko, ja jechałem z Kondim którym w sumie pewnie widział co się stało. Widziałem, że Angello po kontakcie nie ma predkosci, wiec chcialem jechac optymalną linia.. Niestety widziałem, że nie w głowie mu puszczanie mimo tego, że jechał bez lotki i tak czy siak by zjechał. Widząc to postanowiłem pojechać bezpiecznie i przejechać jego prawą stroną. Jednak jak tylko pokazałem się u niego w Lusterach (widać na nagraniu) i kiedy pokazały się "strzałki" Angello postanowił zjechać w prawo i wjechałem mu w tyłek tracąc całkiem lotke i wymusiło to na mnie zjazd na 1 kółku po Medach. Straciłem wyścig, do tego zrobił to mój "zespołowy kolega" takie coś jest niedopuszczalne, to nie ja powinienem zachować spokój, bo to On popełnił błąd i to w jego interesie jest zachowanie bezpieczeństwa mając na uwadze uszkodzenia, oraz to że nie miał wcale prędkości (stąd to uderzenie miało takie skutki) wnoszę o kolejne PK, bo kolega ma ich 7, może będąc pod kreską zrozumie, że to nie Time Trial i że są też inni na torze. Pozdrawiam 🙂
Cytat z xAng3ll data 25 kwietnia, 2019, 21:06Po prostu wjechałeś na pełnej mi w tylną oś mojego bolidu. "Widząc to postanowiłem pojechać bezpiecznie i przejechać jego prawą stroną. Jednak jak tylko pokazałem się u niego w Lusterach (widać na nagraniu) i kiedy pokazały się "strzałki" Angello postanowił zjechać w prawo i wjechałem mu w tyłek tracąc całkiem lotke i wymusiło to na mnie zjazd na 1 kółku po Medach. Straciłem wyścig, do tego zrobił to mój "zespołowy kolega" takie coś jest niedopuszczalne" - Nawet jeśli w twoim świecie drobna korekta jest zajechaniem komuś drogi (a mam prawo do zmiany toru jazdy aby obronić pozycje ) to tam jest wyjście, po tym incydencie sam ci powiedziałem że trzeba było mówić że jechałeś za mną(OBS nie nagrał mojego mikro) a ty na to odpowiedziałeś że jest mini-mapa, wyobraź sobie że podczas wyścigu jest kilka ważniejszych rzeczy nisz lampienie się na mini-mapę z lewej strony ekranu. Na przyszłość mniej Toksycznie 😀
Po prostu wjechałeś na pełnej mi w tylną oś mojego bolidu. "Widząc to postanowiłem pojechać bezpiecznie i przejechać jego prawą stroną. Jednak jak tylko pokazałem się u niego w Lusterach (widać na nagraniu) i kiedy pokazały się "strzałki" Angello postanowił zjechać w prawo i wjechałem mu w tyłek tracąc całkiem lotke i wymusiło to na mnie zjazd na 1 kółku po Medach. Straciłem wyścig, do tego zrobił to mój "zespołowy kolega" takie coś jest niedopuszczalne" - Nawet jeśli w twoim świecie drobna korekta jest zajechaniem komuś drogi (a mam prawo do zmiany toru jazdy aby obronić pozycje ) to tam jest wyjście, po tym incydencie sam ci powiedziałem że trzeba było mówić że jechałeś za mną(OBS nie nagrał mojego mikro) a ty na to odpowiedziałeś że jest mini-mapa, wyobraź sobie że podczas wyścigu jest kilka ważniejszych rzeczy nisz lampienie się na mini-mapę z lewej strony ekranu. Na przyszłość mniej Toksycznie 😀
Cytat z Jules data 25 kwietnia, 2019, 23:46Chciałeś bronić pozycję przed kolegą zespołowym będąc z uszkodzoną lotką i z myślą zjazdu do pit lane? Chłopie ty sam sobie strzelasz znowu w kolano. Rusz głową, bo nikt nie będzie zwalniał do zera na 1 okr, gdzie z tylu mialem wszystkich blisko, gdy łaskawy Pan jezdzi slalomem 200 km/h gdzie jezdzi sie grubo ponad 300 🙂
Chciałeś bronić pozycję przed kolegą zespołowym będąc z uszkodzoną lotką i z myślą zjazdu do pit lane? Chłopie ty sam sobie strzelasz znowu w kolano. Rusz głową, bo nikt nie będzie zwalniał do zera na 1 okr, gdzie z tylu mialem wszystkich blisko, gdy łaskawy Pan jezdzi slalomem 200 km/h gdzie jezdzi sie grubo ponad 300 🙂
Cytat z xAng3ll data 26 kwietnia, 2019, 07:40Jaki slalom. Jechałem optymalną ścieżką toru a ty wymyślasz jakieś niestworzne rzeczy. To że nie widzisz czerwonego bolidu przed sobą to tylko twoja wina.
Jaki slalom. Jechałem optymalną ścieżką toru a ty wymyślasz jakieś niestworzne rzeczy. To że nie widzisz czerwonego bolidu przed sobą to tylko twoja wina.
Cytat z Bialy data 1 maja, 2019, 14:48OPINIA: Ang3llo popełnił mały błąd, lecz nie wystarczający, by utrudniło to ominięcie przez Jules'a. Nie było miejsca po prawej stronie toru, aby kierowca za Ang3llo mógł go wyprzedzić.
WERDYKT: Incydent wyścigowy.
OPINIA: Ang3llo popełnił mały błąd, lecz nie wystarczający, by utrudniło to ominięcie przez Jules'a. Nie było miejsca po prawej stronie toru, aby kierowca za Ang3llo mógł go wyprzedzić.
WERDYKT: Incydent wyścigowy.