F2| GP Australii, okrążenie 15| Jcobix vs Ligenz
Cytat z Jcobix data 2 marca, 2019, 12:31Twój nick: Jcobix
Nick zgłaszanego: Ligenz
GP i numer okrążenia: GP Australii, okrążenie 15
Dowód video: https://youtu.be/op8F9mm8QOA
Opis zdarzenia: Kierowca Williamsa atakuje mnie po wewnętrznej do zakrętu w prawo. Zostawiam mu maksymalnie dużo miejsca, ale mimo to doprowadza on do kontaktu. W wyniku czego tracę cześć prawej lotki( na pomarańczowo) oraz tracę dwie pozycje.
Twój nick: Jcobix
Nick zgłaszanego: Ligenz
GP i numer okrążenia: GP Australii, okrążenie 15
Dowód video: https://youtu.be/op8F9mm8QOA
Opis zdarzenia: Kierowca Williamsa atakuje mnie po wewnętrznej do zakrętu w prawo. Zostawiam mu maksymalnie dużo miejsca, ale mimo to doprowadza on do kontaktu. W wyniku czego tracę cześć prawej lotki( na pomarańczowo) oraz tracę dwie pozycje.
Cytat z ligenz data 2 marca, 2019, 12:54Słuszna skarga. Przepraszam Jcobix. Chciałem wyprzedzić Cie po wewnętrznej i przestrzeliłem strefę hamowania. Jak tylko wcisnąłem hamulec wiedziałem, że będzie źle ale będąc po wewnętrznej nie było już jak tego uniknąć.
Słuszna skarga. Przepraszam Jcobix. Chciałem wyprzedzić Cie po wewnętrznej i przestrzeliłem strefę hamowania. Jak tylko wcisnąłem hamulec wiedziałem, że będzie źle ale będąc po wewnętrznej nie było już jak tego uniknąć.
Cytat z Jcobix data 2 marca, 2019, 12:59Spoko, dzięki za przyznanie się do błędu i przeprosiny. W takim wypadku, jeśli można, proszę o jakieś złagodzenie ostatecznej kary. Pozdrawiam
Spoko, dzięki za przyznanie się do błędu i przeprosiny. W takim wypadku, jeśli można, proszę o jakieś złagodzenie ostatecznej kary. Pozdrawiam
Cytat z Mohito data 3 marca, 2019, 11:46OCENA ZDARZENIA: Ligenz przestrzela dohamowanie przez co wywozi siebie i Jcobixa poza tor. Powoduje on straty w pozycjach u poszkodowanego jak również uszkodzenia u Jcobixa.
WERDYKT: 20 sek + 2 PK dla ligenza
OCENA ZDARZENIA: Ligenz przestrzela dohamowanie przez co wywozi siebie i Jcobixa poza tor. Powoduje on straty w pozycjach u poszkodowanego jak również uszkodzenia u Jcobixa.
WERDYKT: 20 sek + 2 PK dla ligenza