F2 | GP Włoch, okr 22 | MIKEZ0R| Piekarz
Cytat z MIKEZ0R data 10 maja, 2019, 23:42Twój nick: MIKEZ0R
Nick zgłaszanego: Piekarz
GP i nr okrążenia: GP Włoch, okr nr 22
Dowód video: https://youtu.be/8H4JHxVoqlE?t=3218
Opis zdarzenia: podczas walki Piekarza z Daxem, piekarz dostaje laga, po czym pojawia się z mną potem we mnie, co powoduje ogromne zamieszanie u mnie przez co podejmuje próby uniknięcia uszkodzeń i spina co widać po mojej dziwnej linii jazdy przez szykanę(ponadto dostaje ostrzeżenie za scięcie zakrętu, ale mniejsza o to), a po wyjściu z tejże szykany w magiczny sposób znajduje się obok mnie gdzie pierw uderza w moje przednie prawe koło i bok bolidu, a następnie poprzez kontakt z moim tylnym kołem doprowadza do mojego wypadku, przez co tracę bardzo cenne punkty w 10 wyścigu sezonu. Dodam również, że nie jest to pierwszy raz kiedy Piekarz powoduje zamieszanie i straszy innych kierowców lagami, przykład gp Bahrajnu i indcydent z Partkiem, gp chin, Zresztą zdarzyło mu się to nawet jeszcze raz tuż po moim wypadku na GP Włoch z Icemanem7, tylko tym razem na szczęście bez żadnych konsekwencji. Z racji tego, że takie coś nie zdarzyło mu się pierwszy raz, a ponadto nie był to 1,2 czy trzeci wyścig sezonu, a już 10 czyli moment gdzie zaczynają się ważyć losy końcowej klasyfikacji generalnej, wnoszę o zawieszenie Piekarza do momentu kiedy stwierdzi, że jest w stanie rywalizować w sposób fair play z innymi graczami (ale minimum odpoczynek w singapurze).
PS. Jeżeli piekarz będzie miał coś do napisania, np. "że to nie jego wina, że ma lagi i że to ja w niego wjechałem: - to odpowiadam teraz, później już nie będę.
Jakim cudem na 21 okr miałbym w ciebie wjechać, wiedząc jakie mogą być konsekwencje, wiedząc tym bardziej, że zozol nie jechał już w wyścigu(Szkoda Zozola:( ). Po drugie czy zdajesz sobie sprawę z tego, że takie tepanie za bolid potem tepanie w bolid, wprowadza niesamowity zamęt i zamieszanie, plus swego rodzaju powoduje nagły strach przed kolizja, spinem itp. Po trzecie takie coś sprawia, że kierowca zamieszany w takie akcje nie ma kompletnie pojęcia gdzie dokładnie się znajduje tepnięty bolid, plus co się stanie, mam na myśli to, że Ty mając lagi i tepanie stajesz się duchem ja nie. Pojawiłeś się we mnie i teraz pytanie wyprzedzisz mnie, zahamujesz czy może jeszcze coś innego zrobisz ? Ja nie mam pojęcia bo jestem "widzialny" a ty nie więc robisz wszystko bez strachu przed uszkodzeniem czy spinem. Na koniec powtarzam wnoszę, o przyznanie przerwy dla Piekarza, ponieważ nie jest to pierwszy raz, gdzie uprzykrza innym graczom rozgrywkę, a tym razem stało się to w jednym z kluczowych wyścigów przed końcem sezonu.
PS 2. Proszę wziąć pod uwagę prowokacje, które Piekarz stosuje w moim kierunku.
Twój nick: MIKEZ0R
Nick zgłaszanego: Piekarz
GP i nr okrążenia: GP Włoch, okr nr 22
Dowód video: https://youtu.be/8H4JHxVoqlE?t=3218
Opis zdarzenia: podczas walki Piekarza z Daxem, piekarz dostaje laga, po czym pojawia się z mną potem we mnie, co powoduje ogromne zamieszanie u mnie przez co podejmuje próby uniknięcia uszkodzeń i spina co widać po mojej dziwnej linii jazdy przez szykanę(ponadto dostaje ostrzeżenie za scięcie zakrętu, ale mniejsza o to), a po wyjściu z tejże szykany w magiczny sposób znajduje się obok mnie gdzie pierw uderza w moje przednie prawe koło i bok bolidu, a następnie poprzez kontakt z moim tylnym kołem doprowadza do mojego wypadku, przez co tracę bardzo cenne punkty w 10 wyścigu sezonu. Dodam również, że nie jest to pierwszy raz kiedy Piekarz powoduje zamieszanie i straszy innych kierowców lagami, przykład gp Bahrajnu i indcydent z Partkiem, gp chin, Zresztą zdarzyło mu się to nawet jeszcze raz tuż po moim wypadku na GP Włoch z Icemanem7, tylko tym razem na szczęście bez żadnych konsekwencji. Z racji tego, że takie coś nie zdarzyło mu się pierwszy raz, a ponadto nie był to 1,2 czy trzeci wyścig sezonu, a już 10 czyli moment gdzie zaczynają się ważyć losy końcowej klasyfikacji generalnej, wnoszę o zawieszenie Piekarza do momentu kiedy stwierdzi, że jest w stanie rywalizować w sposób fair play z innymi graczami (ale minimum odpoczynek w singapurze).
PS. Jeżeli piekarz będzie miał coś do napisania, np. "że to nie jego wina, że ma lagi i że to ja w niego wjechałem: - to odpowiadam teraz, później już nie będę.
Jakim cudem na 21 okr miałbym w ciebie wjechać, wiedząc jakie mogą być konsekwencje, wiedząc tym bardziej, że zozol nie jechał już w wyścigu(Szkoda Zozola:( ). Po drugie czy zdajesz sobie sprawę z tego, że takie tepanie za bolid potem tepanie w bolid, wprowadza niesamowity zamęt i zamieszanie, plus swego rodzaju powoduje nagły strach przed kolizja, spinem itp. Po trzecie takie coś sprawia, że kierowca zamieszany w takie akcje nie ma kompletnie pojęcia gdzie dokładnie się znajduje tepnięty bolid, plus co się stanie, mam na myśli to, że Ty mając lagi i tepanie stajesz się duchem ja nie. Pojawiłeś się we mnie i teraz pytanie wyprzedzisz mnie, zahamujesz czy może jeszcze coś innego zrobisz ? Ja nie mam pojęcia bo jestem "widzialny" a ty nie więc robisz wszystko bez strachu przed uszkodzeniem czy spinem. Na koniec powtarzam wnoszę, o przyznanie przerwy dla Piekarza, ponieważ nie jest to pierwszy raz, gdzie uprzykrza innym graczom rozgrywkę, a tym razem stało się to w jednym z kluczowych wyścigów przed końcem sezonu.
PS 2. Proszę wziąć pod uwagę prowokacje, które Piekarz stosuje w moim kierunku.
Cytat z Piekarz data 11 maja, 2019, 02:13Mój dowód w sprawie: https://www.youtube.com/watch?v=30Qxi0eBbko dziwne, że nie został umieszczony przez Pana Mikezora. Swoją drogą wielka szkoda, że wielki Pan Kierowca nie udostępni nam onboarda ze swojego bolidu, ponieważ byłoby tutaj wszystko jasne, a widok spektatora nie oddaje do końca rzeczywistej sytuacji z gry. Co do lagów to dziwne, że jeżdżąc w kilku innych ligach nigdy nie doświadczałem takich problemów jak tutaj, a jeżdżę od czasu do czasu w LuK, Formulove czy nawet H2H z Patrykiem. Może to nie mój problem tylko hosta, albo gra jest popsuta? Jako przykład można tutaj podać NarePLN, który mimo bardzo dobrego komputera w sezonie 8 miał problemy z podobnymi zjawiskami i dopiero po zmianie hosta się uspokoiło. Pan Wielki Ogromny Potężny Największy Kierowca Simracingowy Mikezor wspomniał o tym, że bał się jechać przy mnie, żeby nie zostać uszkodzonym to dlaczego mając miejsce na szerokość bolidu po zewnętrznej stronie toru jechał ciasno przy mnie? A może to podmuch wiatru? Ciężko powiedzieć jak się nie nagrywa onboardu. Może trzeba więcej dystansów wyścigowych przed wyścigiem przejechać, bo jak widać no średnio z tym tempem wyścigowym, a nie chce tutaj też przypominać o wyścigu w Belgii, gdzie Pan Wielki eM stracił lotke w połowie pierwszego okrążenia. Może tam też spowodowałem zamieszanie? Kurcze no mogło mi sie ziewnąć i wtedy zawiało w tył bolidu i niestety niefortunne zbliżenie z bandą kierowcy, który ma ambicje zostać Mistrzem F2 sezonu 9 VRL. Ja to bym się chyba troche wstydził trenować n godzin do wyścigu i nie być szybszym od osoby, która trenuje 40 minut w tygodniu na próbie czasowej biorąc pierwszy lepszy setup. Róbcie co chcecie, możecie mnie nawet zbanować na zawsze w tej lidze, bo to co tutaj się dzieje to jest dramat. Po za tym napisałem do Mikezora PW na discordzie, ale nawet nie miał ochoty odpisać Wielki Simracer, ale na oficjalnej dyskusji DC VRL to zawsze jest czas napisać coś prowokującego. Proponuje więcej trenować, żeby wygrać te złote gacie.
Mój dowód w sprawie: https://www.youtube.com/watch?v=30Qxi0eBbko dziwne, że nie został umieszczony przez Pana Mikezora. Swoją drogą wielka szkoda, że wielki Pan Kierowca nie udostępni nam onboarda ze swojego bolidu, ponieważ byłoby tutaj wszystko jasne, a widok spektatora nie oddaje do końca rzeczywistej sytuacji z gry. Co do lagów to dziwne, że jeżdżąc w kilku innych ligach nigdy nie doświadczałem takich problemów jak tutaj, a jeżdżę od czasu do czasu w LuK, Formulove czy nawet H2H z Patrykiem. Może to nie mój problem tylko hosta, albo gra jest popsuta? Jako przykład można tutaj podać NarePLN, który mimo bardzo dobrego komputera w sezonie 8 miał problemy z podobnymi zjawiskami i dopiero po zmianie hosta się uspokoiło. Pan Wielki Ogromny Potężny Największy Kierowca Simracingowy Mikezor wspomniał o tym, że bał się jechać przy mnie, żeby nie zostać uszkodzonym to dlaczego mając miejsce na szerokość bolidu po zewnętrznej stronie toru jechał ciasno przy mnie? A może to podmuch wiatru? Ciężko powiedzieć jak się nie nagrywa onboardu. Może trzeba więcej dystansów wyścigowych przed wyścigiem przejechać, bo jak widać no średnio z tym tempem wyścigowym, a nie chce tutaj też przypominać o wyścigu w Belgii, gdzie Pan Wielki eM stracił lotke w połowie pierwszego okrążenia. Może tam też spowodowałem zamieszanie? Kurcze no mogło mi sie ziewnąć i wtedy zawiało w tył bolidu i niestety niefortunne zbliżenie z bandą kierowcy, który ma ambicje zostać Mistrzem F2 sezonu 9 VRL. Ja to bym się chyba troche wstydził trenować n godzin do wyścigu i nie być szybszym od osoby, która trenuje 40 minut w tygodniu na próbie czasowej biorąc pierwszy lepszy setup. Róbcie co chcecie, możecie mnie nawet zbanować na zawsze w tej lidze, bo to co tutaj się dzieje to jest dramat. Po za tym napisałem do Mikezora PW na discordzie, ale nawet nie miał ochoty odpisać Wielki Simracer, ale na oficjalnej dyskusji DC VRL to zawsze jest czas napisać coś prowokującego. Proponuje więcej trenować, żeby wygrać te złote gacie.
Cytat z Dotch data 14 maja, 2019, 19:17WERDYKT: Lagi/ścinki Piekarza pojawiają się już nie pierwszy raz. Powodują duże zamieszanie i niepewność ze strony MIKEZ0Ra czy wcześniej innych kierowców. Późniejszy wypadek zdaniem sędziów jest trudny do oceny, ale jest następstwem problemów Piekarza z grą. Na transmisji to właśnie bolid Piekarza jest lekko zdesynchronizowany, więc ponosi winę za kolizję. Kara zmniejszona ze względu na to, że materiał dowodowy mógłby być lepszy, gdyby MIKEZ0R umieścił swoją perspektywę.
OPINIA: 1 PK + 10 sekund + ostateczne ostrzeżenie (za lagi) dla Piekarza.
NOTKA: Zostaną wyciągnięte konswencje za słowny brak szacunku do rywali. Dowodem jest chociażby ten post. Wkrótce.
WERDYKT: Lagi/ścinki Piekarza pojawiają się już nie pierwszy raz. Powodują duże zamieszanie i niepewność ze strony MIKEZ0Ra czy wcześniej innych kierowców. Późniejszy wypadek zdaniem sędziów jest trudny do oceny, ale jest następstwem problemów Piekarza z grą. Na transmisji to właśnie bolid Piekarza jest lekko zdesynchronizowany, więc ponosi winę za kolizję. Kara zmniejszona ze względu na to, że materiał dowodowy mógłby być lepszy, gdyby MIKEZ0R umieścił swoją perspektywę.
OPINIA: 1 PK + 10 sekund + ostateczne ostrzeżenie (za lagi) dla Piekarza.
NOTKA: Zostaną wyciągnięte konswencje za słowny brak szacunku do rywali. Dowodem jest chociażby ten post. Wkrótce.