F1 | GP Niemiec, okr. 18 | Bialy | REJSU
Cytat z Bialy data 28 kwietnia, 2019, 21:19Twój nick: Bialy
Nick zgłaszanego: REJSU
GP i nr okrążenia: GP Niemiec, okr. 18
Dowód video: https://youtu.be/dvplQrchNSo (od 44:55)
Opis zdarzenia: Dojeżdżam do nawrotu i REJSU postanawia zrobić dive bomba, a różni nas dobre parę dziesiątych metrów. Uszkadzam przez to skrzydło (średnio to widać na transmisji) oraz tracę przez to czas jak i pozycje.
Twój nick: Bialy
Nick zgłaszanego: REJSU
GP i nr okrążenia: GP Niemiec, okr. 18
Dowód video: https://youtu.be/dvplQrchNSo (od 44:55)
Opis zdarzenia: Dojeżdżam do nawrotu i REJSU postanawia zrobić dive bomba, a różni nas dobre parę dziesiątych metrów. Uszkadzam przez to skrzydło (średnio to widać na transmisji) oraz tracę przez to czas jak i pozycje.
Cytat z CPN REJSU data 29 kwietnia, 2019, 17:02Niestety nie nagrywałem swojego onboarda ale widać na streamie jak oddaje białemu pozycje. Prosiłbym o łagodną karę bo mam już 9 pkt karnych.
Niestety nie nagrywałem swojego onboarda ale widać na streamie jak oddaje białemu pozycje. Prosiłbym o łagodną karę bo mam już 9 pkt karnych.
Cytat z Dotch data 1 maja, 2019, 15:12OPINIA: REJSU bez wypracowanej pozycji do ataku próbuje wyprzedzić bolid Red Bulla opóźniając dohamowanie. Doprowadza do uszkodzeń i utraty kolejnych 2 pozycji. Ten incydent odróżnia się od sytuacji deeva i Roody'ego chociażby faktem, że REJSU nie zostawia żadnego miejsca na bolid Bialego, niezależenie od tego jak szeroko ten by nie pojechał. Kara zwiększona za częstotliwość z jaką REJSU jest karany przez panel sędziowski.
WERDYKT: 3 PK + 10 sekund
PUNKTY KARNE: REJSU przekracza tym samym limit 10 PK na sezon, więc otrzymuje zakaz udziału w przyszłym wyścigu.
OPINIA: REJSU bez wypracowanej pozycji do ataku próbuje wyprzedzić bolid Red Bulla opóźniając dohamowanie. Doprowadza do uszkodzeń i utraty kolejnych 2 pozycji. Ten incydent odróżnia się od sytuacji deeva i Roody'ego chociażby faktem, że REJSU nie zostawia żadnego miejsca na bolid Bialego, niezależenie od tego jak szeroko ten by nie pojechał. Kara zwiększona za częstotliwość z jaką REJSU jest karany przez panel sędziowski.
WERDYKT: 3 PK + 10 sekund
PUNKTY KARNE: REJSU przekracza tym samym limit 10 PK na sezon, więc otrzymuje zakaz udziału w przyszłym wyścigu.