F1 | GP Francji, okr.24| Needy09 | Codemasters
Cytat z Needy09 data 23 września, 2019, 23:27Twój nick: Needy09
Nick zgłaszanego: Codemasters
GP i nr okrążenia: GP Francji, 24 okr
Dowód video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=3897&v=9c2-5FAu_U4
Opis zdarzenia: Chciałem przypuścić atak na Lemana gdy byliśmy koło w koło, Lemana zarzuciło i doszło do kontaktu gdzie Leman stracił skrzydło a ja ściąłem szykanę i dostałem 10 sek. kary. Moim zdaniem nie miałem gdzie wrócić na tor, ponieważ cała stawka była 1 sek. za mną a w dodatku byłem w poślizgu, jedyną drogą było ścięcie szykany przez co dostałem 10 sek. kary a zyskałem na tym 1 sek. + to, że mnie nie obróciło. Chciałbym o odjęcie kary od wyniku wyścigu lub zmniejszenie go do 5 sek. Pozdrawiam.
Twój nick: Needy09
Nick zgłaszanego: Codemasters
GP i nr okrążenia: GP Francji, 24 okr
Dowód video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=3897&v=9c2-5FAu_U4
Opis zdarzenia: Chciałem przypuścić atak na Lemana gdy byliśmy koło w koło, Lemana zarzuciło i doszło do kontaktu gdzie Leman stracił skrzydło a ja ściąłem szykanę i dostałem 10 sek. kary. Moim zdaniem nie miałem gdzie wrócić na tor, ponieważ cała stawka była 1 sek. za mną a w dodatku byłem w poślizgu, jedyną drogą było ścięcie szykany przez co dostałem 10 sek. kary a zyskałem na tym 1 sek. + to, że mnie nie obróciło. Chciałbym o odjęcie kary od wyniku wyścigu lub zmniejszenie go do 5 sek. Pozdrawiam.
Cytat z Mohito data 30 września, 2019, 01:44Opis: Needy i Leman walczą o pozycję na torze w strefie DRS. Przy hamowaniu dochodzi do pierwszego kontaktu między nimi, co powoduje spina u Lemana. Gdy ten jest bez kontroli, wpada spowrotem na Needyego co doprowadza do uszkodzeń w bolidzie Williamsa, oraz ścięciu toru u obydwu zawodników. Przy całym zajściu Needy dostał karę, aczkolwiek dzięki temu zajściu formalnie zyskał pozycję na torze i powiększył przewagę nad bolidami z tyłu.
Werdykt: Kara zostaje
Opis: Needy i Leman walczą o pozycję na torze w strefie DRS. Przy hamowaniu dochodzi do pierwszego kontaktu między nimi, co powoduje spina u Lemana. Gdy ten jest bez kontroli, wpada spowrotem na Needyego co doprowadza do uszkodzeń w bolidzie Williamsa, oraz ścięciu toru u obydwu zawodników. Przy całym zajściu Needy dostał karę, aczkolwiek dzięki temu zajściu formalnie zyskał pozycję na torze i powiększył przewagę nad bolidami z tyłu.
Werdykt: Kara zostaje