F1 | GP Francji , okr 1 , okr 3 , okr 23 , okr 24 | RAZOR98PL | Springer
Cytat z RAZOR98PL data 1 kwietnia, 2019, 07:52Twój nick: RAZOR98PL
Nick zgłaszanego: Springer
GP i nr okrążenia: GP Francji , okrążenia 1 , 3 , 23 , 24
Dowód video: https://www.youtube.com/watch?v=8Ca99z0rIm0&feature=youtu.be
Opis zdarzenia: Brak możliwości nawiązania walki ze względu na lagi kierowcy Springer , które mogły by się zakończyć nieukończeniem wyścigu z mojej strony.
Twój nick: RAZOR98PL
Nick zgłaszanego: Springer
GP i nr okrążenia: GP Francji , okrążenia 1 , 3 , 23 , 24
Dowód video: https://www.youtube.com/watch?v=8Ca99z0rIm0&feature=youtu.be
Opis zdarzenia: Brak możliwości nawiązania walki ze względu na lagi kierowcy Springer , które mogły by się zakończyć nieukończeniem wyścigu z mojej strony.
Cytat z SprinGeR data 1 kwietnia, 2019, 17:41Z mojej strony mogę powiedzieć, że do momentu rozpoczęcia ładowania kwalifikacji było z łączem w porządku. Niespodziewanie mnie wywaliło i już nie działało. Jednak nikogo nie uszkodziłem i po wyścigu niespecjalnie czepialiście się (oprócz ciebie Razor). Mogę oddać 9. miejsce Tobie skoro walka była utrudniona przez ułomność dostawcy.
Z mojej strony mogę powiedzieć, że do momentu rozpoczęcia ładowania kwalifikacji było z łączem w porządku. Niespodziewanie mnie wywaliło i już nie działało. Jednak nikogo nie uszkodziłem i po wyścigu niespecjalnie czepialiście się (oprócz ciebie Razor). Mogę oddać 9. miejsce Tobie skoro walka była utrudniona przez ułomność dostawcy.
Cytat z Dotch data 6 kwietnia, 2019, 17:10OPINIA: Lagi SprinGeRa kolejny raz uniemożliwiają sprawiedliwą rywalizację i powodują bardzo duże zagrożenie dla reszty kierowców. Kierowca był już ukarany ostatecznym ostrzeżeniem za problemy z łączem.
WERDYKT: Zawieszenie SprinGeRa w startach w lidze. Możliwy powrót wyłącznie po przedstawieniu dowodów na wyraźną poprawę sytuacji. Okres zawieszenia nie krótszy niż 3 wyścigi, tj. SprinGeR może się odwoływać dopiero przed GP Belgii.
OPINIA: Lagi SprinGeRa kolejny raz uniemożliwiają sprawiedliwą rywalizację i powodują bardzo duże zagrożenie dla reszty kierowców. Kierowca był już ukarany ostatecznym ostrzeżeniem za problemy z łączem.
WERDYKT: Zawieszenie SprinGeRa w startach w lidze. Możliwy powrót wyłącznie po przedstawieniu dowodów na wyraźną poprawę sytuacji. Okres zawieszenia nie krótszy niż 3 wyścigi, tj. SprinGeR może się odwoływać dopiero przed GP Belgii.