F1 | GP Australii, okr. 12 | SprinGeR | Bulczan
Cytat z SprinGeR data 3 marca, 2019, 22:14Twój nick: SprinGeR
Nick zgłaszanego: Bulczan
GP i nr okrążenia: GP Australii okr. 12
Dowód video: (0:03 uderzenie) https://youtu.be/rVH8xN-rj9c
Opis zdarzenia: Bulczan po wyjeździe z alei miał zimne oponki miękkie czyli najgorszej przyczepności zestaw opon w Australii. Zaatakowałem od zewnętrznej do T6, Bulczan sam mieszał kierownicą widać raz w lewo skręcił by potem odbić w prawo. W ułamku sekundy widać zblokowaną oponę przednią lewą przez co miał podsterowność.
Twój nick: SprinGeR
Nick zgłaszanego: Bulczan
GP i nr okrążenia: GP Australii okr. 12
Dowód video: (0:03 uderzenie) https://youtu.be/rVH8xN-rj9c
Opis zdarzenia: Bulczan po wyjeździe z alei miał zimne oponki miękkie czyli najgorszej przyczepności zestaw opon w Australii. Zaatakowałem od zewnętrznej do T6, Bulczan sam mieszał kierownicą widać raz w lewo skręcił by potem odbić w prawo. W ułamku sekundy widać zblokowaną oponę przednią lewą przez co miał podsterowność.
Cytat z Bulczan data 3 marca, 2019, 23:01Polecam na przyszłość spróbować z kimś na początku pogadać i dowiedzieć się co się stało, a nie od razu zgłaszać siebie samego.
Polecam na przyszłość spróbować z kimś na początku pogadać i dowiedzieć się co się stało, a nie od razu zgłaszać siebie samego.
Cytat z SprinGeR data 4 marca, 2019, 12:45Po wyścigu jak wbiłeś to próbowałem z tobą pogadać aczkolwiek nic z tego nie wyszło. Po zgłoszeniu skargi rozumiem zdziwienie, ale można trochę grzeczniej się odezwać a nie startować do kogoś ze słowem "typie". W dodatku na kanale była trójka sędziowska i sami stwierdzili twoje zachowanie w stosunku do mnie za niezbyt przyjemne. Nie chcę jakiś wojen bo nie o to chodzi, ale nawet jak jest skarga to druga osoba ma prawo bronić się i swoją perspektywę wysłać oraz opisać. "a nie od razu zgłaszać siebie samego." zachowaj to dla siebie bo to też odbieram negatywnie.
Po wyścigu jak wbiłeś to próbowałem z tobą pogadać aczkolwiek nic z tego nie wyszło. Po zgłoszeniu skargi rozumiem zdziwienie, ale można trochę grzeczniej się odezwać a nie startować do kogoś ze słowem "typie". W dodatku na kanale była trójka sędziowska i sami stwierdzili twoje zachowanie w stosunku do mnie za niezbyt przyjemne. Nie chcę jakiś wojen bo nie o to chodzi, ale nawet jak jest skarga to druga osoba ma prawo bronić się i swoją perspektywę wysłać oraz opisać. "a nie od razu zgłaszać siebie samego." zachowaj to dla siebie bo to też odbieram negatywnie.
Cytat z Dotch data 4 marca, 2019, 16:51@SprinGeR @Bulczan
Z tego co widzę kilka kwestii należy wyjaśnić. NIGDY nie przenosimy tego co dzieje się na torze na stosunki międzyludzkie. Błąd / pomyłka / niezamierzona kolizja / lag / błąd gry absolutnie nigdy nie jest argumentem wystarczającym do osobistych wycieczek. Panel Sędziowski powstał właśnie do wyjaśniania takich incydentów. SprinGeR ma prawo do napisania skargi, a Bulczan ma prawo się bronić / wstawić swoje video. Mniej samosądów i niepotrzebnych emocji. Rozumiem, że widzimy się w VRL pierwszy raz, więc ostrzeżenie jedynie słowne i calm down.
OCENA: Sytuacja wygląda na klasyczne lagi i problemy z połączeniem. Bulczan nie wykonuje żadnego gwałtownego ruchu, który pojawia się z perspektywy SprinGeRa.
WERDYKT: bez kar
Z tego co widzę kilka kwestii należy wyjaśnić. NIGDY nie przenosimy tego co dzieje się na torze na stosunki międzyludzkie. Błąd / pomyłka / niezamierzona kolizja / lag / błąd gry absolutnie nigdy nie jest argumentem wystarczającym do osobistych wycieczek. Panel Sędziowski powstał właśnie do wyjaśniania takich incydentów. SprinGeR ma prawo do napisania skargi, a Bulczan ma prawo się bronić / wstawić swoje video. Mniej samosądów i niepotrzebnych emocji. Rozumiem, że widzimy się w VRL pierwszy raz, więc ostrzeżenie jedynie słowne i calm down.
OCENA: Sytuacja wygląda na klasyczne lagi i problemy z połączeniem. Bulczan nie wykonuje żadnego gwałtownego ruchu, który pojawia się z perspektywy SprinGeRa.
WERDYKT: bez kar