MenuNawigacja po forumForumCzłonkowieAktywnośćLogowanieZarejestruj sięŚcieżka forum - jesteś tutaj:Forum VRLF1 2019 Codemasters: Dyskusja o F1Co sądzicie o marketingu i podejś …Please Logowanie or Zarejestruj się to create posts and topics.Co sądzicie o marketingu i podejściu Codis do nowej F1-nki?TheJamson@thejamson20 wpisów#1 · 28 kwietnia, 2019, 09:18Cytat z TheJamson data 28 kwietnia, 2019, 09:18Ja mam dobre odczucia, ale coś mi tu śmierdzi ze strony Codis, że coś kryją Ja mam dobre odczucia, ale coś mi tu śmierdzi ze strony Codis, że coś kryją Lexous has reacted to this post.LexousStreamyPython83@tygrys4453 wpisy#2 · 5 sierpnia, 2019, 14:04Cytat z StreamyPython83 data 5 sierpnia, 2019, 14:04Pomocy!!!!!!!!!! Nowy updeat 1.06 na xone zep sył mi gre ciągle gra się wczytuje na ekranie wejściowym i nie moge nic zrobić Jeszcze raz proszę oPOMOC!!! Pomocy!!!!!!!!!! Nowy updeat 1.06 na xone zep sył mi gre ciągle gra się wczytuje na ekranie wejściowym i nie moge nic zrobić Jeszcze raz proszę oPOMOC!!! Odpowiedz na wpis: Co sądzicie o marketingu i podejściu Codis do nowej F1-nki? Anuluj